Sleek – face form contouring and blush palette

Het is alweer een tijdje geleden dat ik in Londen was, maar nog iedere dag kan ik genieten van de mooie producten die ik daar kocht. Sleek is ook in ons kikkerlandje verkrijgbaar via webshops en bepaalde winkels. Toch kon ik het niet laten om wat leuks van Sleek mee te nemen uit Londen. Ik wilde al een tijdje een blush van Sleek proberen, maar toen ik het face form contouring and blush palette zag wist ik dat ik deze moest proberen. Hier zat immers niet alleen een blush in, maar ook een bronzer en highlighter! Benieuwd?

De producten van Sleek zitten altijd in een kartonnen doosje. Ik vind dit er erg leuk en netjes uit zien. Het palette zelf is, zoals ik gewend ben van Sleek, mat zwart met glanzende zwarte letters. In de binnenkant van het palette zit ook nog een spiegeltje, een fijne extra!

Omdat ik een lichte huid heb, koos ik voor de kleur fair. Dit palette is verkrijgbaar in verschillende kleuren die bij verschillende huidstinten passen. Deze variant zou een bronzer, highlighter en blush bevatten die bij de lichtere huid passen. De bronzer in dit palette is compleet mat en niet te oranje. De highlighter neigt een beetje naar de koele kant en de blush die in dit palette zit is de welbekende Rose Gold blush van Sleek. Deze tint is heel bijzonder en zou iedereen goed staan. De mix van roze en goud vind ik in ieder geval al prachtig.

Hier zie je de swatches van alle drie de kleuren. Ik was bang dat de bronzer te oranje zou zijn voor mij, maar dat valt reuze mee. De kleur is wel een beetje aan de donkere kant, dus ik moet hem heel licht aanbrengen. Maar als ik hier op let is de bronzer erg mooi. De highlighter glanst onwijs en ik vind hem echt prachtig. Tja en Rose Gold, daar kun je bijna niet negatief over zijn. Ik heb al zo veel goede verhalen gehoord over deze blush en ook ik sluit me hier bij aan. Deze blush is onwijs mooi en heeft een prachtige glans. Alle drie de producten zijn heel erg goed gepigmenteerd en erg mooi qua kleur en finish.

Doordat de drie producten zo gepigmenteerd zijn, moet ik wel opletten dat ik niet te veel in één keer aanbreng. Dit wist ik eigenlijk al, omdat dit precies zo is bij de oogschaduw palettes van Sleek.

De producten zijn los van elkaar prachtig, maar ook samen zijn ze heel mooi. Als ik alle drie de producten tegelijk draag ziet mijn huid er mooi en glowy uit. Ik gebruik niet altijd de highlighter, omdat Rose Gold van zichzelf al aardig wat glans bevat. Maar voor een speciale gelegenheid of in combinatie met een andere blush gebruik ik hem graag.

Ik heb er geen moment spijt van dat ik dit mooie palette van Sleek heb gekocht. De kleuren passen heel goed bij mijn huidskleur, zijn onwijs mooi en ook nog eens erg goed gepigmenteerd. Het face form contouring and blush palette van Sleek kostte me rond de 12 euro. Een prima prijsje voor deze drie fijne producten als je het mij vraagt.

Lijkt jou zo’n palette met drie producten handig?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog