Leuke aanbiedingen van dit moment #2

Tijdens het doorspitten van de reclamefoldertjes kwam ik enorm veel leuke aanbiedingen tegen. Aanbiedingen die het waard zijn om te delen. Vandaag wil ik je daarom laten zien welke make-up en verzorgingsproducten je beter nu kunt scoren, zodat je wat geld kunt besparen. Benieuwd?

Zodra de foldertjes binnen zijn, kijk ik altijd eerst naar het foldertje van Kruidvat. Ook deze keer stonden er weer wat leuke aanbiedingen in. Zo kun je nu alle Rimmel producten voor maar 8,- kopen. Denk bijvoorbeeld aan de fijne Provocalips of een ander leuk product wat al een tijdje op je wishlist staat. Ook de producten van Aussie zijn in de aanbieding. Het tweede product is hier voor de halve prijs. Veel producten van Garnier kun je nu met de aanbieding 1 + 1 gratis kopen. Dat scheelt een hoop! Misschien dat ik nog twee flessen micellair water haal. Deze aanbiedingen gelden tot en met 24 mei.

Ook het foldertje van Etos sla ik nooit over. Het viel me op dat er deze keer echt veel leuke aanbiedingen in stonden. Zo zijn alle 2e nivea producten gratis. Hetzelfde geldt voor de producten van Bourjois en Andrélon. Alle Maybelline make-up is nu maar 9,- en het tweede artikel van Olaz koop je met 80% korting. Deze aanbiedingen gelden tot en met 31 mei.

Ook trekpleister heeft vak wat leuke aanbiedingen. Niet zo veel als Etos en Kruidvat, maar zeker de moeite waard om te kijken. Alle Kneipp producten zijn nu 1 + 1 gratis. Net zoals alle lipverzorging. Deze leuke aanbiedingen lopen tot en met 31 mei.

Bij de DA kom ik eigenlijk niet zo vaak, omdat die niet echt bij mij in de buurt zit. Eigenlijk vind ik dat wel jammer, want het is een hele leuke winkel. De DA heeft op dit moment een hele leuke aanbieding. Er is tot en met de 23e 21% korting op alles. DA verkoopt hele lekkere verzorgingsproducten, maar ook make-up. Zeker de moeite om daar even te gaan kijken dus!

Last but not least nog wat leuke producten van ICI Paris en de op = op voordeelshop. Bij ICI Paris zijn alle L’oréal producten 10 euro, net zoals bij DA. Het verschil is alleen dat het bij ICI Paris ook geldt op alle andere producten zoals gezichtsproducten. Deze aanbieding loopt tot en met 31 mei. Bij de op = op voordeelshop zijn de Vaseline spray & go bodylotions in de aanbieding. Ze kosten nu maar 3,99. Ook zijn de bodylotion van Dove in de aanbieding. Deze kosten 1,79. De aanbiedingen van de op = op voordeelshop lopen tot en met 31 mei.

Van welke aanbieding ga jij gebruik maken?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog