Rain – generous face cream

Ik gebruik al een tijdje dezelfde dagcreme omdat deze gewoon fijn werkt voor mij en niet al te duur is. Toen ik de dagcrème van het voor mij nog onbekende merk Rain in de Deautybox zag liggen, werd ik nieuwsgierig. Ik besloot mijn vertrouwde dagcrème even aan de kant te leggen en deze te proberen en te kijken of ie fijn zou zijn. Benieuwd?

De verpakking van de crème ziet er luxe uit. Het flesje komt in een zwart kartonnen doosje waar alle informatie op staat. Het flesje zelf is ook zwart. Ik vind het wel een groot nadeel dat je niet kunt zien wanneer de crème op is. Het flesje heeft een pompje, wat wel makkelijk en hygiënisch werkt. Ook doseert dit makkelijk. Één pompje is echt voldoende voor je hele gezicht.

Op de website van Rainpharma kon ik deze specifieke crème niet meer vinden. Ik heb even verder gekeken en wat blijkt: dit is nog de oude verpakking. De crème heet nu (als ik het goed heb) gorgeous face balm. Volgens Rain beschermt deze crème de huid 24/7. De crème is speciaal voor de droge huid en vermindert schilfertjes of branderige plekjes. Ook is ie geschikt als oogcrème.

De dacrème heeft een hele andere textuur dan dat ik gewend ben. Zodra je hem op je hand pompt, lijkt het een gewone crème. Maar zodra je hem over je gezicht verdeelt lijkt ie wat meer op een gel. De crème smeert makkelijk uit. Wel trekt ie onwijs snel in, dus je moet niet te lang wachten met het uitsmeren.

Na het insmeren voelt mijn huid zacht aan en zie ik geen droge plekjes meer. De crème laat geen vettig laagje achter, hij trekt echt helemaal in mijn huid. Ook nadat ik mijn make-up aangebracht heb, lijkt het alsof ik minder droge plekjes heb. Bij crèmes voor de droge huid kan ik nog wel eens extra oneffenheden krijgen. Dat is bij de Rain cream niet het geval. Mijn huid is nog steeds niet perfect, maar ik heb geen extra oneffenheden gekregen. Mijn huid ziet er dus goed uit na het gebruiken van deze dagcrème.

Ik vind de generous face cream van Rain een fijne dagcrème. Ik kende het merk nog niet, maar dit is een aangename kennismaking. Mijn huid is gevoed en niet droog na gebruik. Ook heb ik het idee dat ik er geen oneffenheden van krijg. Voor 100 ml van deze dagcrème betaal je 36,95. Dat vind ik wel aardig aan de prijs voor een dagcrème, dus ik weet niet of ik hem opnieuw zou kopen.

Welke dagcrème gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog