Blogs in het zonnetje #2

Afgelopen weken had ik een wat drukkere periode met mijn studie. Alles moest tegelijk af en alles leek gewoon even meer dan normaal. Dat hoort er ook gewoon bij, maar hierdoor heb ik wel een stuk minder tijd gehad om andere blogs te bezoeken en bij de blogs die ik trouw volg te reageren. Nu het pinksterweekend er aan komt, heb ik weer tijd om blogs bij te lezen. Daarom wil ik je vandaag een selectie van de blogs die ik graag volg laten zien. Benieuwd?

Younique
Femke’s blog volg ik nog niet zo lang, maar wat is ie leuk. Ze weet heel goed waar haar specialiteit ligt en dit zorgt voor leuke artikels en een hoog doorklik-gehalte. Femke schrijft herkenbaar en met een vleugje humor. Heel erg leuk. Als je Younique nog niet kent: zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Jouvence
Ook Amy heeft een hele leuke blog. Haar blog Jouvence gaat voornamelijk over make-up en make-up vind ik nou eenmaal erg leuk. Ze maakt mooie foto’s en vooral haar ooglook-foto’s zijn prachtig en duidelijk.

Esther’s vision
Nog een leuke beautyblog: Esther’s vision. Esther maakt ook hele mooie foto’s en schrijft fijne blogposts. Haar blog is lekker overzichtelijk en gewoon erg fijn om te bezoeken.

Dutch Fashion Cafe
Ik blijf een beauty liefhebber, want ook Dutch Fashion Cafe bezoek ik graag. Deze beautyblog is van Fabiënne. Ze schrijft heel fijn en maakt prachtige foto’s.

Deze 4 bovenstaande blogs zijn voor mij een feestje om te bezoeken. Natuurlijk heb ik nog veel meer blogs die ik graag bezoek, maar deze vond ik leuk om vandaag met je te delen. Hier kun je mijn deel één lezen en het zou me niets verbazen als er nog meerdere delen van het in het zonnetje zetten gaan komen. Er zijn immers zo veel leuke blogs!

Welke blogs bezoek jij graag?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog