Aussie – miracle dry shampoo

Ik heb al verschillende droogshampoo’s geprobeerd en steeds was die van Batiste mijn favoriet. De afgelopen tijd hoorde ik allemaal positieve verhalen over de doorgshampoo van het merk Aussie. Deze werkte voor veel mensen nog beter dan die van Batiste. Ik werd nieuwsgierig en ik kon het niet laten om een fles te kopen van deze miracle dry shampoo om hem te proberen. Benieuwd?

De flacon vind ik om eerlijk te zijn een beetje saai. Ik vind de verpakkingen van Aussie sowieso niet erg bijzonder. Dit komt vooral door de saaie kleur en de hoeveelheid informatie die op de bus staat. Wel vind ik dat de paarse details het geheel wat vrolijker maken.

Volgens mij heeft Aussie drie verschillende soorten droogshampoo. Ik heb de aussome volume variant. Volgens Aussie is deze droogshampoo voor een snelle touch-up tussen de wasbeurten door. De droogshampoo zou zorgen voor volume en frisheid. Ook zou je je haar weer makkelijker in model kunnen brengen.

Voordat je de droogshampoo gaat gebruiken, moet je hem goed schudden. Dit vergat ik de tweede keer, waardoor ik gelijk een witte waas over mijn haar kreeg. Het is dus echt wel aan te raden om hem even te schudden voor gebruik. Je sprayt de droogshampoo daarna van een afstandje in je haar. Masseer dit even in en borstel het daarna uit.

Net zoals de mousse die ik laatst liet zien, heeft ook de droogshampoo de bekende Aussie geur. Deze zoete geur ruik je vooral duidelijk als je de droogshampoo net in je haar sprayt. Gelukkig vervaagt ie daarna wel, maar je blijft hem wel heel subtiel ruiken.

Ik was mijn haar niet iedere dag en droogshampoo zorgt er voor dat ik mijn wasbeurt soms nog wat langer uit kan stellen. De droogshampoo van Aussie zorgt er voor dat mijn haar er weer fris uit ziet. Ik moet wel aardig wat keren sprayen, wil het er echt fris uit zien, maar dan blijft het wel de hele dag zo.

Mijn haar ruikt frisser, oogt frisser én krijgt wat meer volume door deze droogshampoo. Mijn haar wordt niet echt stroef, maar is wel makkelijker in model te krijgen doordat het wat meer textuur heeft. Soms gebruik ik hem ook gewoon tussen door, als mijn haar nog niet echt vet is. Dit om mijn haar wat beter in model te brengen of wat meer volume te geven.

Bij de droogshampoo van Batiste ligt er soms nog wel eens een witte waas over mijn haar als ik iets te veel heb gebruikt. Dit is niet het geval bij de droogshampoo van Aussie. Zoals ik hier boven al vertelde, krijg je wel een witte waas als je niet goed schud, maar anders niet. Je ziet deze droogshampoo echt niet zitten en dat is echt een groot pluspunt. Wel moet ik hierbij melden dat ik blond ben en niet weet of mensen met donker haar ook geen witte waas krijgen.

Ik ben echt tevreden over de miracle dry shampoo van Aussie. Hij doet z’n werk en laat geen witte waas achter. Mijn haar lijkt frisser, ruikt lekker en krijgt volume als ik deze droogshampoo gebruik. Normaal kost de miracle dry shampoo 6,99, maar ik kocht hem tijdens een aanbieding voor maar 5 euro.

Gebruik jij wel eens droogshampoo?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog