P2 – last forever nail polish

Nagellakjes kun je bijna niet genoeg hebben. Iedere kleur is toch net een beetje anders en bij iedere outfit kan een ander lakje. Ik moet eerlijk toegeven dat ik al aardig wat lakjes in mijn bezit heb en nog steeds tegen mooie kleuren aan loop. Vandaag laat ik je een last forever nail polish zien van het Duitse merk P2. Dit keer in een lief zalmroze kleurtje. Benieuwd?

Het flesje van de nagellak is vrij simpel. Het is een vierkanten, glazen flesje met glimmende, zilveren details en een zilveren dop. Niet heel bijzonder, maar dat verwacht ik ook niet van het budgetmerk P2. De kleur is in ieder geval goed te zien, net zoals bij de meeste lakjes.

Volgens P2 is de last forever nail polish een langhoudende lak. Met twee laagjes en een topcoat zou de lak tot wel 8 dagen op z’n plek moeten blijven zitten. De kleur zou goed dekken en een mooie glans hebben.

Ik heb een zalmroze tint van de last forever nail polish. P2 geeft de nagellakjes ook een naam, iets wat ik altijd een pluspunt vind. Dit is de kleur a little dream. Ik had nog helemaal geen zalmroze nagellak, terwijl ik het wel een hele mooie kleur vind. Hier boven zie je hem op mijn nagels. De tint is echt heel erg gaaf. Het is een lief kleurtje met een mooie glans.

Ik draag hier twee laagjes. De kleur dekt beter dan ik verwachtte, alleen droogt ie wel een beetje streperig op. Tijdens het aanbrengen zag ik het al wel een beetje, maar ik dacht dat dit wel weg zou trekken. Dit is ook te zien op mijn ringvinger. Ik denk dat je dit probleem wel op kunt lossen door drie laagjes lak aan te brengen. De lak droogt niet heel snel en blijft lang nog een beetje zacht. Bij mij staan er ook allemaal kleine krasjes in omdat ik gewoon bezig ben geweest. Het is niet heel duidelijk, maar als je echt goed kijkt zie je het wel.

De houdbaarheid van de lak is prima. 8 dagen is een beetje te hoog gegrepen, maar 4 dagen bleef ie zeker perfect op z’n plek zitten. Daarna stootte ik er een kleine chip van af, maar echt opvallend was dit niet. Wel moet ik eerlijk bekennen dat ik geen topcoat droeg, alleen een basecoat. Nagellak blijft bij mij sowieso niet een hele week zitten, dus ik vind dit helemaal prima.

Ik vind de last forever nail polish van P2 leuk. Ik vind het alleen jammer dat ie wat streperig aanbrengt en niet heel goed droog lijkt te worden in het begin. Wel is de houdbaarheid prima en de kleur prachtig. Dit lakje heeft dus zijn voor en nadelen. De last forever lakjes van P2 kosten 1,75 per stuk en zijn in Duitsland verkrijgbaar.

Wat vind jij het belangrijkste bij een nagellak?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog