Clarins – wonder perfect mascara

Mascara is bij mij vaak een top of een flop. Of ik vind hem geweldig of ik vind het niks. Werkt ie fijn? Dan gaat ie vaak direct naar mijn everyday bakje, werkt ie niet zo fijn? Dan leg ik hem in mijn la en komt ie er niet zo vaak meer uit. Ik vind het leuk om vaak een nieuwe mascara te proberen, om zo mijn zoektocht naar de perfecte mascara verder te zetten. Dit zorgt nog wel eens voor een miskoop, maar ook voor leuke ontdekkingen. Vandaag wil ik je een mascara zien die ik laatst gebruikte: de wonder perfect mascara van Clarins.

Ik heb een mini van deze mascara. De verpakking hiervan is vrij simpel. Deze is zwart met wat letters en gouden details. Wel vind ik de huls er chique uit zien. Ik heb de mascara even opgezocht en de full-size huls ziet er heel anders uit. Deze is zilver met rode details.

Volgens Clarins is de wonder perfect mascara een mascara die zorgt voor maximale lengte, krul én volume. Laat dat nou precies zijn wat ik in een mascara zoek!

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien heeft de mascara een borsteltje met wat langere haartjes. Dit vind ik vaak fijn werken. Hierdoor worden al mijn wimpers geraakt en heb ik vaak het minste last van klontjes.

Op bovenstaande foto kun je het effect van de mascara goed zien. Links zie je mijn “kale” wimpers, rechts mijn wimpers met wat laagjes van de wonder perfect mascara van Clarins. De mascara brengt heel fijn aan. Het borsteltje glijdt door mijn wimpers, neemt al mijn wimpers mee en laat helemaal geen klontjes achter. Mijn wimpers zijn een stuk zwarter en lijken echt langer. Ook zijn ze mooi gekruld. Mijn wimpers zijn daarnaast mooi gescheiden en ze zien er natuurlijk uit. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik nog een beetje volume mis.

Ik vind de wonder perfect mascara van Clarins fijn. Mijn wimpers worden er een stuk zwarter en langer door. Ook krult deze mascara mijn wimpers mooi. Ik vind het fijn dat deze mascara zo’n natuurlijk effect geeft, maar de mascara had van mij iets meer volume mogen geven. Om wat meer volume te krijgen gebruik ik over deze mascara daarom nog een speciale volume mascara heen. Een full-size van de wonder perfect mascara kost 27,95. Ik wist niet dat dit zo’n dure mascara was. Nu ik dat weet ga ik nog maar even optimaal genieten van mijn mini.

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog