P2 – profi contouring blush

Iedere dag maak ik mijn make-up look af door een mooie blush uit mijn make-up lade te pakken. Blush is zo’n leuk product. Maar een blush mét bronzer en highlighter is natuurlijk nog leuker. Daarom heb ik vandaag een review voor je van zo’n leuk multifunctioneel product. Kijk je mee naar de profi contouring blush van P2?

De verpakking vind ik erg leuk. Hij deed me gelijk een beetje denken aan Catrice, omdat zij ook altijd van die doorzichtige doosjes hebben. De verpakking sluit goed en is handig in gebruik. De vakjes van de producten zelf zijn groot genoeg. Ook vind ik het fijn dat het vakje met blush groter is in vergelijking met de andere, deze gebruik je dan ook het meest.

Ik heb dit leuke kitje in de kleur 010 perfect cheeks. Ik weet niet goed hoe veel verschillende kleuren er in totaal zijn. Ik heb gewoon voor de lichtste tint gekozen omdat deze het beste bij mijn lichte huid past.

Hier zie je de swatches op mijn arm. De swatch helemaal links is de blush. Het is een hele mooie oudroze kleur die goed gepigmenteerd is. Dit is echt zo’n kleurtje dat ik iedere dag zou kunnen dragen. De middelste swatch is die van de bronzer. Ook deze is erg goed gepigmenteerd. De laatste swatch is de highlighter. Wauw, hier werd ik ook echt blij van. Deze highlighter is heel goed gepigmenteerd en de glans is prachtig.

Hier kun je de drie producten op mijn gezicht zien. Ik bracht de bronzer aan onder mijn jukbeenderen en de bronzer hierboven. De highlighter bracht ik heel licht over mijn blush heen aan. Als ik een avondje uit zou gaan zou ik deze wat heftiger aanbrengen, voor wat extra glans.

Alle drie de producten zijn fijn in gebruik en brengen makkelijk aan. Wel zijn ze erg poederig, dus je moet heel voorzichtig zijn als je wat oppakt met je kwast. Je hebt namelijk al snel te veel. Dit werkt aan de andere kant juist ook fijn, omdat je de kleur hierdoor goed op kan bouwen.

Het fijne aan dit product is dat je er gelijk drie in één hebt. Je hebt een bronzer om mee te shapen, een blush én een highlighter. De pigmentatie is top en de kleuren zijn erg leuk. Ook de prijs is een pluspunt. Dit product kost namelijk maar 3,95. Het nadeel is wel dat P2 een Duits merk is en nog niet in Nederland te koop is.

Gebruik jij wel eens zo’n multifunctioneel product?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog