5x dingen doen met pasen

Met de paasdagen zijn veel mensen vrij. Het is daarom de perfecte tijd om wat leuks te gaan doen. Alleen of met familie. Het kan allebei. Pasen doet me denken aan paaseitjes van chocolade, schattige lammetjes in de wei en kuikentjes. Maar wat moet je nou precies doen met de paasdagen? Ik geef je vandaag 5 ideetjes om te doen met pasen.

Bezoek een familielid die je al een tijdje niet gezien hebt
Waarschijnlijk is het desbetreffende familielid ook vrij en vind het vast gezellig dat je langs komt! Natuurlijk is het ook super leuk als je bij iemand langs gaat die je wel vaak ziet. Feestdagen zijn altijd een goed excuus om gezellig samen te komen.

Organiseer een paasontbijt/brunch
Hoe leuk is het om de tafel te dekken met allerlei lekkere hapjes, drankjes en vrolijke paas servetjes? Een gezellig ochtendje of middagje met vriendinnen, familie of misschien wel allebei. Gezelligheid en eten, altijd een hele fijne combinatie!

Kijk een film
Een dag vrij? Perfect voor een leuke film. Of je deze nou alleen kijkt of met vriendinnen, een film is altijd goed. Wil je een echte meidenfilm kijken, check hier dan mijn favorieten. Ook is het leuk om naar de bioscoop te gaan. Draait er een film die je graag wil zien? Op deze vrije dag heb je er de tijd voor!

Ga de natuur in
Rond deze tijd van het jaar begint alles langzaam weer te bloeien. De bloemetjes staan weer in het gras en de blaadjes van de bomen worden langzaam weer groen. Om lekker te ontspannen kun je een lange wandeling gaan maken, een dagje naar een park plannen, eens een extra stuk met je hond lopen of misschien wel gaan fietsen.

Eieren verstoppen
Als kind ging ik altijd eieren zoeken met pasen. Dat was echt een traditie. Als je jongere broertjes of zusjes hebt, kun je voor hen eieren verstoppen. Maar ook voor je neefjes, nichtjes of buurkindjes is het super leuk om te doen. Heb je nou geen kleine kinderen in de buurt? Dan doe je het toch gewoon met vriendinnen en maak je er een leuk spelletje van met opdrachtjes. Puur om de traditie erin te houden.

Wat ga jij doen met pasen?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog