I’m going to Londen

Als je mijn lijstje hebt gelezen met steden die ik nog wil bezoeken, heb je Londen er vast tussen zien staan. Ik ben heel erg blij, want binnenkort mag ik Londen van dit lijstje af strepen. Samen met mijn vriend ga ik namelijk deze maand 3 daagjes genieten van deze prachtige stad. Oh yeah!

Ik maak overal lijstjes voor en ben een enorme planner. Dus ik zou mezelf niet zijn als ik al een beetje wat dingetjes uit had gezocht. Plekken die ik graag wil bezoeken, dingetjes die ik graag wil shoppen en wat handige info. Londen is groot en ik kan echt niet alles zien in die drie dagen, maar de mooiste plekjes hoop ik wel te kunnen bezoeken.

Ik wil sowieso de Big Ben gezien hebben en een stukje langs de ’s avonds mooi uitverlichte tower bridge lopen. Natuurlijk wil ik zo’n prachtige telefooncel van dichtbij bekijken en een rondje meerijden in de welbekende knalrode bus. Ook hoorde ik van een vriendin dat ik echt even een tussenstopje moet maken in het geweldige China Town. Maar ook een ritje met de metro en misschien wel de London Eye kunnen niet ontbreken. De dag beginnen met een echt Engels ontbijtje en dan een paar uurtjes rondlopen in Oxford Street klinkt ook erg aantrekkelijk.

Maar veel verder dan deze prachtige en bekende plekken kom ik nog niet. Ik vroeg me af of jij misschien nog tips hebt. Ben jij ooit in Londen geweest of heb je bijzondere verhalen gehoord? Zo ja: waar moet ik rekening mee houden, welke plekken mag ik echt niet overslaan en welke (make-up)producten moet ik echt meenemen terug naar huis?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog