5x steden die ik nog wil bezoeken

Ik hou ervan om af en toe te dromen. Plannen te maken voor de toekomst of lijstjes te maken met dingen die ik nog wil doen. Zo ook reizen. Ik heb nog niet echt veel van de wereld gezien en ik ben van plan om daar verandering in te brengen naarmate ik ouder word. Ik heb een lijstje met plekken, steden en landen die ik graag eens wil bezoeken en om een klein deel hiervan met jou te delen zet ik vandaag 5 steden op een rijtje die mij geweldig lijken.

New York
Hoe kan het ook anders dat ik mijn lijstje met deze grote stad begin. New York lijkt me een geweldige stad en ik denk dat ik er misschien wel weken rond zou kunnen kijken.

Londen
Ah Londen. Londen is eigenlijk heel dichtbij, maar ik ben er nog nooit geweest. Zo zonde vind ik dat. Londen lijkt me heel erg leuk om een paar daagjes rond te lopen. Wat dingen te bekijken en natuurlijk even te shoppen.

Parijs
Één keer ben ik met mijn ouders met de auto door Parijs heen gereden. Verder heb ik nog nooit iets van Parijs gezien. Parijs lijkt me een prachtige en vooral ook romantische stad waar je heerlijk rond kan lopen op een zomerse avond.

Berlijn
Ook Berlijn lijkt me erg mooi. Er zijn gave dingen om te bekijken, zoals de Berlijnse muur, maar ik denk dat het daarnaast ook een onwijs leuke stad is om lekker te winkelen.

Las Vegas
Las Vegas heb ik wel eens in films voorbij zien komen en het lijkt me echt gaaf om deze stad een keer in het echt te zien. Alles is over de top, maar dat lijkt me juist zo gaaf. Ik zou er een paar dagen rond willen lopen, verschillende shows willen bezoeken en gewoon versteld willen staan van alle overdreven dingen.

Mijn lijstje stopt niet bij deze 5 steden, maar dit zijn de steden die echt het hoogst op mijn lijstje staan. Steden waarvan ik stiekem niet kan wachten om ze te bezoeken.

Welke steden staan op jouw lijstje?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog