Kruidvat – voetbad bruistabletten

Mijn voeten dragen me de hele dag en hebben het soms extra zwaar te voorduren als ik mijn mooie hakken uit de kast trek. Eigenlijk verwen ik mijn voeten veel te weinig. Toen ik dit schattige doosje met bruistabletten voor een voetenbadje zag bij Kruidvat, besloot ik deze eens te proberen. Als cadeautje voor mijn voeten.

Het doosje is vrij simpel doordat ie gewoon wit is. Maar door de leuke roze details en de afbeelding van de bruistabletten zelf is ie toch wat speelser.

Volgens Kruidvat verkwikken, verfrissen en ontspannen deze voetbat bruistabletten je voeten. Je vermoeide en overbelaste voeten komen door dit bruistablet weer heerlijk op adem. De tabletten zijn heel makkelijk in gebruik. Je doet er één in warm water en vervolgens 10 tot 15 minuten je voeten ondergedompeld houden.

De tabletten zijn lichtblauw. Het water wordt niet felblauw, maar krijgt meer een blauw waasje. Ze ruiken een beetje kruidig. Ik hou er wel van bij dit soort producten. Dit is echt zo’n geurtje waarbij je lekker kan ontspannen. Gelukkig is de geur niet heel sterk, daar hou ik namelijk nooit zo van. Hij is gewoon subtiel aanwezig.

Het doosje geeft aan dat je ongeveer 10 tot 15 minuten kan genieten van een voetenbadje met deze bruistabletten, maar ik heb mijn voeten er iets langer in gehouden omdat het zo lekker warm was. Toen ik mijn voeten had afgedroogd, voelden ze heerlijk zacht aan. Door het tablet was mijn huid heerlijk verzorgd. Als je veel last hebt van eelt is het een tip om eerst een voetenbadje met zo’n bruistablet te doen en daarna je eelt te verwijderen. Ik denk dat het dan een stuk makkelijker gaat doordat de huid al heerlijk zacht is.

Ik ben erg tevreden over de voetbad bruistabletten van kruidvat. De geur is lekker en perfect om mee te ontspannen. De tabletten zijn leuk en zorgen ervoor dat mijn voeten heerlijk zacht worden. Een doosje van 8 stuks kost 2,95. Deze fijne bruistabletten hebben dus ook nog een mooi prijsje. Een goed excuus om mijn voetjes eens wat meer te verwennen.

Hoe verzorg jij je voeten?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog