Makeup Revolution – hot spice ultra blush palette

Toen de 88 palettes nog heel populair waren wat jaren geleden, wilde ik altijd zo’n soort palette vol met blushes. Deze had je met soms wel 10 of meer blushes. Uiteindelijk heb ik nooit zo’n blush palette gekocht en tot op de dag van vandaag baalde ik daar stiekem een beetje van. Daarom werd ik heel blij toen ik zag dat het merk Makeup Revolution ook blush palettes verkocht. Ik koos er eentje uit en testte hem uitvoerig. Ben je benieuwd of het ultra blush palette fijn werkt?

De verpakking is vrij simpel. Het palette komt in een zwart kartonnen doosje, iets wat ik wel erg netjes vind staan. Het palette zelf is helemaal zwart en glimt enorm. Hierdoor zie je wel snel vingerafdrukken. Op de voorkant staat met gouden letters het merk en om welk soort palette het gaat. Het palette opent heel makkelijk, iets waar ik bij het oogschaduwpalette nog wel wat moeite mee had. Ook zit er een mooie grote spiegel aan de binnenkant van het palette. Erg handig!

Makeup Revolution heeft een paar verschillende blush palettes. Ik koos voor de hot spice variant, omdat deze kleuren me het meest aanspraken.

Volgens Makeup Revolution is dit palette heel erg handig en perfect om mee te contouren en te highlighten. Er zitten verschillende shimmer en matte blushes in. Daarnaast bevat dit palette ook nog een baked blush en een baked highlighter.

In totaal zitten er acht blushes in dit palette. Hier zie je alle kleurtjes van dichtbij. Ze passen allemaal goed bij elkaar. Het valt ook gelijk op dat de laatste blush van elke rij baked is door her mooie patroontje. Wat ik wel jammer vind is dat de blushes geen namen hebben. Ik kan ze echt nergens vinden. De oogschaduws in het oogschaduwpalette hadden namelijk wel allemaal een naam.

Hierboven zie je de swatches van de eerste rij blushes. De eerste tint is vrij donker en misschien een beetje aan de oranje kant voor mij. De middelste twee vind ik echt prachtig. De laatste swatch is niet heel duidelijk te zien, maar dat komt doordat dit de baked highlighter is. Ik vind de glans die ervan af komt erg mooi en ik denk dat ie nog mooier is in combinatie met een blush uit het palette.

Hier zie je de swatches van de onderste rij blushes. Ook hier hetzelfde verhaal, de eerste tint spreekt me nog niet gelijk aan doordat ie vrij oranje lijkt. Van de rest word ik wel heel blij. Het zijn prachtige kleuren met veel pigment.

De blushes van het hot spice palette zijn, zoals je kunt zien, goed gepigmenteerd. De bovenste rij bevat, naast de highlighter, vooral matte tinten. De onderste rij daarentegen bevat wat meer glans. De blushes kunnen soms wat poederig zijn, dus je moet niet teveel in één keer met je kwast oppakken. Dan zit je al snel onder. Verder brengen de blushes heel fijn aan en als je voorzichtig doet kun je ze goed opbouwen.

Ik ben helemaal in mijn nopjes met dit blush palette van Makeup Revolution. De kleuren zijn mooi en goed gepigmenteerd. Ook de afwisseling van mat en shimmer vind ik fijn. Ik bestelde dit palette voor 7,99 bij makeupmusthaves. Het palette heeft dus ook nog eens een heel mooi prijsje. Ik ben helemaal enthousiast!

Zou jij zo’n blush palette handig vinden?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog