5x Netflix aanraders voor een girls night

Heb je zin om een film te kijken, maar weet je niet welke? Heel herkenbaar, daar heb ik zo vaak last van. Ik kan echt uren Netflix afstruinen om mijn lijst te updaten met films die ik nog wil zien om vervolgens geen keuze te kunnen maken. Daarom heb ik vandaag 5 hele leuke films voor je op een rijtje gezet. Films voor zowel een avondje me-time, of juist voor een grils night met vriendinnen. Het is dus een speciaal lijstje met romantische komedies die echt de moeite waard zijn en het kiezen misschien wat makkelijker maken.


The Bounty Hunter (2010)
The Bounty Hunter stond al een tijdje op mijn te kijken lijstje en toen ik hem laatst zag, werd ik blij. Dit is zo’n heerlijke film met wat humor, een klein beetje spanning en natuurlijk de nodige romantiek. De film gaat over twee exen die elkaar op een gekke manier weer tegenkomen en weer met elkaar om moeten gaan. Een aanrader!


The Switch (2010)
Nog een film met Jennifer Aniston is The Switch. Naast dat Jennifer gewoon heel leuk is is ook deze film de moeite waard. De trailer zegt al genoeg, maar in het kort gaat het over vriendschap, fouten maken en natuurlijk de liefde. Kassie wil zwanger worden, maar heeft geen man. Ze zoekt een donor en haar beste vriend ruilt in een dronken bui het potje van de donor om.


The proposal (2009)
Deze comedy is een beetje anders dan normaal, maar daarom juist erg leuk. Hier wordt de man ten huwelijk gevraagd puur als zakelijke overeenkomst. Tja, maar net als bij iedere romantische comedy blijft het niet bij vrienden of een simpele afspraak…


What happens in Vegas (2008)
What happens in Vegas is een hele leuke film met twee hele leuke en goede acteurs. Een man en een vrouw gaan naar Vegas om hun problemen te vergeten en worden na een nacht wakker als getrouwd stel. Ze kennen elkaar niet, dus besluiten te scheiden. Maar dat gaat nog niet zo makkelijk, want de prijs die ze net gewonnen hebben met gokken moet verdeeld worden. Hiervoor moeten ze eerst een paar maanden “proberen” getrouwd te zijn.


10 things i hate about you (1999)
Last but not least een wat oudere film die echt heel leuk is. Dit is een typische feel good film waar ik iedere keer weer blij van wordt. De film zelf is heel voorspelbaar, maar soms is dat juist wat je nodig hebt. Het zusje van Kat mag pas met een date naar haar schoolbal als Kat ook gaat en een date heeft. Kat date niet, dus daarom zorgt het zusje ervoor dat Patrick alle moeite gaat doen om haar mee uit te vragen. Nu ik de trailer weer heb bekeken, krijg ik spontaan zin om deze film nog een keer te kijken.

Welke films zou jij nog toevoegen aan dit lijstje?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog