P2 – perfect face make up base

Primer was zo’n product waarvan ik de hype niet zo snapte. Ik had wel eens een primer gebruikt, maar daar werd mijn huid echt niet mooier op en mijn make-up leek ook sneller verdwenen te zijn. Door mijn slechte ervaring met die primer vermeed ik primers in het algemeen een beetje. Toch werd ik weer nieuwsgierig en wilde gewoon weer eens een primer proberen. Daarom probeerde ik de perfect face make up base van P2 in de hoop dat deze wel fijn zou zijn.

De verpakking van de primer vind ik erg leuk. Het lieve roze en het simpele lettertype maken het een simpel, maar girly geheel. Dat het een pompflacon is vind ik heel erg handig. Zo krijg je er niet te veel in een keer uit en werkt het hygiënisch. Ook is de flacon vrij groot, je kunt waarschijnlijk lang met dit product doen.

Volgens P2 is dit product een basis voor onder je make-up die ervoor zorgt dat je een stralende en glanzende teint krijgt. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat je make-up beter blijft zitten en je oneffenheden verborgen worden. Naast basis kun je dit product ook los gebruiken voor een mooie gloed.

De primer lijkt een beetje rozig als je hem op je vingers doet, maar zodra je hem uitsmeert is ie gewoon transparant. Wel zitten er miniscule glittertjes in de primer. Het zijn niet echt letterlijk glittertjes, maar een soort glans. Als ik de primer over mijn gezicht uitsmeer, krijgt mijn gezicht een hele mooie gezonde en natuurlijke gloed. Dit product zal dus zeker goed werken voor iemand met een doffe huid of als je net als ik gewoon een mooie gloed over je huid wil.

Ik was een beetje sceptisch, maar toen ik dit product voor het eerst gebruikte, was ik blij verrast. Het leek alsof mijn make-up iets langer op z’n plek bleef. Al moet ik zeggen dat het verschil bij mij minimaal was omdat mijn make-up sowieso gedurende de dag goed blijft zitten. De primer gaf daarnaast mijn huid echt een prachtige gloed.

Ook heb ik het idee dat mijn huid zelf opknapt van dit product. Hij voelt minder droog of trekkerig aan en lijkt ook wat egaler. Gek eigenlijk, want er zitten toch wel siliconen in deze primer. Een ingrediënt waar veel mensen onzuiverheden van kunnen krijgen. Hier heb ik dus geen last van bij deze primer.

Ik ben helemaal om. Zo erg als ik primers vermeed, gebruik ik de perfect face make up base van P2 nu iedere dag. Mijn make-up wordt er mooier van en blijft goed op zijn plek. Mijn huid krijgt een mooie glans en ik heb het idee dat mijn huid zelf er ook van opknapt. Volgens mij kostte dit product rond de 4 euro. Niet echt duur voor een fijne primer! Het enige nadeel wat ik me kan bedenken is de verkrijgbaarheid. P2 is namelijk niet te koop in Nederland. Wel in Duitsland.

Gebruik jij een primer?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog