Benefit – the porefessional

De opvallende poriën op mijn gezicht vind ik niet zo mooi. Maar ach, ze zeggen altijd dat je iets bij jezelf altijd erger ziet in vergelijking tot hoe anderen het zien. Toch gebruik ik vaak een product om mijn opvallende poriën te verbergen. Ik voel me er fijner door en vind het ook mooier staan. Ik had al een tijdje een testertje van een product speciaal voor het bedekken van je poriën in de kast liggen, namelijk de Porefessional van Benefit. Ik probeerde hem uit en wil vandaag graag mijn mening delen.

De verpakking vind ik erg leuk. Ik heb een kleine tester, maar net zoals de full-size is ook deze leuk vormgegeven. Het kartonnetje er omheen ziet er vrolijk uit en ook de tube zelf ziet er leuk uit. Benefit heeft er veel moeite in gestoken en daar word ik altijd erg blij van. Ook de naam vind ik echt leuk bedacht. The porefessional, echt alsof dit product een soort superheld is die opvallende poriën tegen gaat.

Volgens Benefit is dit een kleurloze, olievrije primer die de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes sterk vermindert. Er wordt aangeraden om dit product aan te brengen op de T-zone voor een gelijkmatige teint.

Het product is in eerste instantie een beetje beige, maar zodra je het uitsmeert is ie transparant. Ik merkte wel gelijk aan de textuur dat er enorm veel siliconen in zitten. Ik heb op zich geen problemen met wat siliconen, maar hier vond ik het wel erg aanwezig.

Er wordt aangeraden om dit product op je T-zone te gebruiken, maar ik gebruikte deze primer over mijn hele gezicht. Ik heb immers ook op mijn wangen last van opvallende poriën. Na het uitsmeren voelt mijn huid glad en zacht aan. Mijn poriën zijn wel iets minder opvallend, maar echt een groot verschil vind ik het niet. Mijn concealer verbergt ze een stuk beter.

The porefessional is een leuk product, maar ik vind hem niet heel bijzonder. Als je niet echt opvallende poriën hebt en deze een beetje minder op wil laten vallen, is dit product wat voor jou. Als je net als ik wat meer opvallende poriën hebt en op zoek bent naar een goede dekking, kun je waarschijnlijk beter voor een concealer gaan. The porefessional kost 33,- voor 22 ml of 56,- voor een tube van 44 ml. Dit product is dus aardig aan de prijs.

Wat vind jij van zo’n soort product?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog