Look – lente & pastels

Hoewel je het nog niet echt aan het weer ziet of merkt, het is toch echt lente. Dit weekend is het alweer pasen en mogen de pastelkleurtjes weer uit de kast getrokken worden. Ik hou van pastel tinten, dus daarom heb ik vandaag een speciale lente ooglook met wat pastelkleurtjes voor je. Je kunt hem in de lente dragen, speciaal met pasen maar ook gewoon wanneer jij er zin in hebt. Kijk je mee?

Voor deze look heb ik bovenstaande prodcucten gebruikt. Ik haalde mijn oude 88 palette weer eens uit de kast, omdat ik geen losse gele oogschaduw heb. Voor de rest van mijn ooglook gebruikte ik het prachtige chocolate bar palette van Too Faced. Als basis gebruikte ik mijn oogschaduwbasis van Hema en om mijn look af te maken gebruikte ik mijn eyeliner van Lancôme en de lash princess mascara van Essence.

Uit het chocolate bar palette gebruikte ik twee tinten. De mooie donkerbruine haute chocolate en de lieve, roze tint strawberry bon bon.

Ik begon met het aanbrengen van mijn oogschaduwbasis. Ik gebruikte die van Hema. Deze werkt voor mij prima. HIj zorgt ervoor dat de kleuren mooier uitkomen en mijn oogschaduw de hele dag op z’n plek blijft zitten.

Na het aanbrengen van de basis bracht ik haute chocolate in mijn crease aan met een fluffy kwast. Zoals je goed op bovenstaande foto ziet trok ik de donkere tint ook een beetje naar beneden naar mijn buitenste ooghoek. Zo creeërde ik wat extra diepte en werd de look wat donkerder.

Over mijn bewegend ooglid bracht ik strawberry bon bon aan. Dit is een hele zachte roze, matte tint die ik goed bij de lente vind passen. Ik draag eigenlijk nooit roze oogschaduw, maar deze tint is heel draagbaar en ook erg mooi.

Met een nat kwastje pakte ik wat geel uit mijn 88 palette en bracht dit aan in mijn binnenste ooghoek voor wat extra kleur. Nadat ik alles had aangebracht, blendde ik het geheel met een fluffy kwast. Ik gebruikte hier mijn MAC 217 kwast voor. Daarna bracht ik eyeliner en mijn mascara aan om de look af te maken.

Draag jij wel eens pasteltinten?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog