W7 – Honolulu bronzer review

Een paar jaar geleden gebruikte ik vrijwel geen bronzer. Ik pakte het er af en toe bij in de zomer, als ik ietsjes gebronsder wilde lijken, maar verder lag het product vooral te verstoffen in mijn kast. Sinds een tijdje gebruik ik bronzer dagelijks om mijn gezicht wat meer diepte te geven. Een bronzer die ik hier graag voor zou willen proberen, is de Hoola bronzer van Benefit maar deze is vrij prijzig. Toen ik hoorde dat de honolulu bronzer van W7 een goede dupe hiervan zou zijn, wilde ik deze eerst eens proberen. Toen ik hem op het I Love Beauty event tegenkwam, twijfelde ik dan ook geen moment en rekende hem af. Vandaag wil ik dan ook de honolulu bronzer aan je laten zien. Benieuwd?

De verpakking vind ik heel schattig. De bronzer zit in een kartonnen doosje wat lichtroze is en exotische details heeft zoals een houtprintje en bloemetjes. De verpakking is ook afgekeken van Benefit. De Hoola bronzer zit namelijk ook in eenzelfde kartonnen doosje en heeft ook bloemen en een houtprintje.

Net zoals bij de bronzers en blushes van Benefit zit er een kwast bij deze bronzer van W7. Deze lijkt qua vorm ook weer op die van Benefit. Wel heeft deze kwast roze puntjes, waardoor ie er wat speelser uitziet. De kwast is prima om onderweg je bronzer mee bij te werken, maar ik breng de bronzer toch liever aan met een wat stevigere kwast.

Volgens W7 is deze bronzer geschikt om een natural-looking-tan te creëren. Met deze bronzer zou je het hele jaar door een zomerse teint kunnen creëren. Klinkt goed! Zoals ik al aangaf gebruik ik het product eigenlijk niet om er een kleurtje van te krijgen, maar gebruik ik het product om te shapen en zo meer diepte in mijn gezicht te creëren.

Hierboven kun je Honolulu goed zien. De tint neigt naar de warme kant, maar is niet te oranje. Deze tint is net warm genoeg voor de bleke huidjes onder ons. Wat me opvalt is de subtiele shimmer die te zien is op deze foto, gek want bij het aanbrengen is de bronzer vrijwel mat.

Hier kun je het effect van de bronzer op mijn gezicht zien. Links draag ik alleen foundation en poeder, rechts draag ik hetzelfde met een beetje van de honolulu bronzer erbij.

Ik vind de kleur erg mooi, ook al ben ik zelf erg licht. Zoals je kunt zien dekt de bronzer goed. Hij is makkelijk op te bouwen, dus als je hem wat heftiger aan zou willen brengen, kan dat gewoon. Ook is de bronzer vrijwel mat en dat vind ik fijn. Ik hou er namelijk niet van als mijn bronzer heel erg glanzend is als ik ermee wil shapen. Daarnaast brengt de bronzer ook prettig aan. Wel is ie wat poederig, waardoor je op moet letten dat je niet te veel in een keer op je kwast hebt zitten.

Ik ben fan van de honolulu bronzer van W7. De verpakking is schattig en het product heeft de goede kleur en finish om mee te shapen. Ik heb zelf de Hoola bronzer van Benefit niet, maar als ik het mag geloven is dit een prima dupe van deze dure bronzer. De honolulu bronzer van W7 kost 5,49. Een mooie prijs voor zo’n fijne bronzer.

Gebruik jij vaak bronzer?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog