Boozycosmetics – brushegg

Make-up kwasten hoor je regelmatig te wassen als je ze vaak gebruikt. Ik was mijn kwasten zeker, maar eigenlijk net iets te weinig. Het is toch altijd weer een klusje waar je even de tijd voor moet nemen. Een tijdje terug liet ik je al zien hoe ik mijn kwasten was. Toen ik laatst op het I Love Beauty event was, zag ik deze leuke brushegg. Een tool waardoor het wassen van je kwasten een stuk makkelijker en grondiger zou zijn. Ik was nieuwsgierig en besloot het leuke roze, eivormige handschoentje te kopen. Vandaag wil ik hem aan je laten zien en mijn mening erover geven. Benieuwd?

De brushegg ziet er schattig uit. Hij is lichtroze en heeft een bolle vorm. De brushegg is een soort handschoentje wat je om je vinger heen kunt schuiven. Hierdoor kun je hem gemakkelijk vasthouden tijdens het wassen van je kwasten. Het handschoentje is vrij klein en compact, waardoor je hem ook nog makkelijk mee zou kunnen nemen.

De brushegg is van Boozycosmetics. Volgens Boozycosmetics is het schoonmaken van je kwasten met de brushegg een eitje. Het is dé tool om je make-up kwasten snel en grondig schoon te kunnen maken. De brushegg zorgt er namelijk voor dat je kwasten diep gereinigd kunnen worden. Kijk, dat klinkt goed! Wie wil er nou geen goede gereinigde kwasten?

De brushegg is heel makkelijk in gebruik. Je schuift hem om je vinger heen en je wast je kwasten net zoals je dat normaal zou doen, alleen dan met de brushegg erbij. Je begint met het nat maken van je kwast met lauwwarm water. Daarna breng je een beetje (baby)shampoo aan op de brushegg en wrijf je je kwast hierover heen net zolang totdat ie schoon is. Zo simpel is het! Daarna kun je je kwasten laten drogen.

Het wassen van je kwasten gaat heel makkelijk met de brushegg. Ik heb het idee dat de ribbeltjes en bobbeltjes ervoor zorgen dat er meer vuil vrij komt en je kwast dus net ietsjes schoner wordt. Wel heb ik het idee dat het ietsjes meer tijd kost om je kwasten te wassen als je de brushegg gebruikt. Ik spoel de kwast namelijk van tevoren even uit en na het wrijven over de brushegg ook nog een keer omdat ik het idee heb dat er anders shampoo achter blijft op de kwast.

Ik vind de Brushegg van Boozycosmetics een leuk dingetje. De tool ziet er leuk uit en is lekker compact. Ik heb het idee dat de brushegg ervoor zorgt dat mijn kwasten goed schoon worden, alleen denk ik wel dat het iets meer tijd kost om je kwasten op deze manier schoon te maken. Ik zal dit product dan ook niet iedere wasbeurt gaan gebruiken, maar eens in de zoveel tijd voor een “grote, grondige schoonmaak”. De brushegg kost 4,99. Een leuk prijsje voor zo’n geinige tool als je het mij vraagt.

Hoe was jij je kwasten?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog