Moody monday #8

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. Hoewel het voor mij nu vakantie is, zijn er vast genoeg mensen die wel gewoon moeten werken en je een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 8 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Live Life Lovely – Rolo pretzel rudolp
Als eerste wil ik dit leuke kerstrecept met je delen. Het is immers alweer bijna kerst en dat is de perfecte gelegenheid om eens uit te pakken met leuke hapjes. Deze hapjes zijn enorm kerstachtig doordat ze lijken op rudolp. Schattig!

Oh fashion – 25x leuke kersttruien
Naast leuke hapjes, kan een leuke kersttrui (of kerstoutfit) niet ontbreken. Evelien zet in dit artikel 25 leuke kersttruien op een rijtje. Als je nog op zoek bent naar een leuke kersttrui, zou ik dit artikel zeker even bekijken.

Lotte Loves Beauty –  Beauty nieuwtjes
Ik hou van beautynieuwtjes. Mooie previews van producten of collecties waar ik vervolgens echt naar uit kan kijken. Zo werd ik ook echt blij van dit artikel met nieuwtjes van Lotte. Er staan enorm veel producten in waar ik nu al heel erg benieuwd naar ben.

Uit Pauline’s keuken- Baked alaska
Last but not least wil ik dit recept voor een baked alaska met je delen. Dit toetje klinkt niet alleen heel erg lekker, het ziet er ook echt onwijs lekker uit. Dit is misschien wel het perfecte kersttoetje als je het mij vraagt.

Heb jij een kersttrui?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog