Juli 2016 in een paar foto’s #2

Het wordt misschien een beetje standaard, maar juli is écht weer voorbij gevlogen! Deze maand genoot ik volop van mijn vakantie, de zon die zich halverwege deze maand even flink liet zien en ijs. Lekker veel ijs. Omdat het vandaag alweer de één na laatste dag is van deze zonnige maand, wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn juli was. Benieuwd?

Halverwege deze maand ging ik samen met mijn vriendinnen in Utrecht lunchen. Doordat het vakantie is, zien we elkaar minder dan normaal. Gelukkig spreken we wel eens af om wat gezelligs te doen. Na het lunchen liepen we nog even de stad in om wat winkels te bekijken. De middag sloten we af met een heerlijke swirl, omdat het enorm lekker weer was.

Halverwege juli werd het eindelijk echt lekker zomers. De temperaturen kwamen boven de 25 graden uit en ik kon in mijn korte broekje van de zon genieten. Onze kat vond het ook heerlijk. Wel ging hij lekker in de schaduw liggen, omdat het wel erg warm was in de zon.

Omdat het zo warm was, had ik enorm veel zin in ijs. Samen met mijn vader at in een calippo in de tuin. We hadden het erover dat ze wel erg zoet waren en kwamen zo op het idee om zelf ijsjes te maken! We maakten ze met water en wat siroop. Ook deden we er nog besjes in uit de tuin. Lekker!

Woensdag 20 juli was het echt tropisch. De zon zou de hele dag aanwezig zijn en de temperatuur zou oplopen tot rond de 30 graden. Daarom sprak ik samen met twee vrienden en mijn vriend af om een dagje de zon op te zoeken. We gingen naar een strandje waar we de hele middag heerlijk in de zon lagen.

Naast chillen in de zon, stond er ook iets heel erg leuks op mijn planning. Het één na laatste weekend van juli was het namelijk tijd voor de zwarte cross! De zwarte cross is een festival in de achterhoek waar ik ieder jaar heen ga. Dit jaar ging ik samen met een vriendin en hoewel het de hele dag zou regenen, hebben we alleen maar zon gehad.

De zaterdag van dat weekend ging ik met vrienden naar een ander festival. Ook hier hadden we weer de hele dag lekker weer.

Omdat ik al twee dagen festival erop had zitten, zou ik de zondag thuis uitrusten. Mijn broertje zou de zondag met een vriend naar de zwarte cross gaan, maar die kon op het laatste moment niet meer. Omdat ik het zonde vond om de kaartjes niet optimaal te gebruiken, belde ik een vriendin van me op en gingen we last minute naar de laatste dag van de zwarte cross. Na dit weekend was ik enorm moe, maar het was het zeker waard!

Ineens kreeg ik deze foto van mijn moeder. Met vier bakken Ben en Jerry’s. De reden: ze waren in de aanbieding én het is vakantie. Daarom besloot mama ‘een paar’ bakjes mee te nemen. Dat vond ik helemaal niet erg!

Aan het eind van de maand ging ik samen met mijn ouders op bezoek bij mijn nicht. We waren nog niet bij haar nieuwe huis geweest, dus dat besloten we eens te doen. De dag sloten we af met een heerlijke barbecue in de tuin.

De maand sluit ik af met deze foto, van onze kat die in slaap viel op mijn schoot. Nu ik dit verslagje aan het typen ben, ligt hij weer spinnend op mijn schoot. Wat een schatje is het toch.

Hoe was jouw juli?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog