NYX – taupe powder blush

Nadat ik mijn foundation heb aangebracht, wil ik weer plaatselijk wat kleur en diepte toevoegen aan mijn gezicht. En omdat ik een hele lichte huid heb, is dit niet altijd even makkelijk. Bronzers zijn voor mij al snel te donker of te oranje. Tja, en waar moet je dan mee shapen? Ik hoorde veel verhalen over de blush van NYX in de kleur taupe. Dit zou een perfecte kleur zijn voor de lichtere dames om mee te shapen. Ik bestelde hem en probeerde hem uit. Zou het echt de perfecte tint zijn?

De verpakking is erg simpel en strak, maar dat vind ik eigenlijk wel leuk. NYX maakt het geheel iets speelser door de blush zelf wat reliëf te geven. Verder sluit het doosje goed en voelt stevig aan.

Volgens NYX geeft deze blush een pure en zijdezachte kleur af op je huid. De poeder is goed gepigmenteerd en geeft de huid een natuurlijke glans. Ook blijft ie de hele dag zitten. Klinkt goed!

Hier zie je de blush op mijn arm. Het pigment is erg goed! Ook door de kleur zelf werd ik erg blij. Het is een hele lichtbruine tint die ook wat grijzig is. Perfect om mee te shapen als je een licht huidje hebt.

Zoals ik eerder al aangaf, gebruik ik dit product dus niet echt als blush, maar meer als bronzer. Op de eerste foto draag ik geen bronzer, op de tweede foto wel. Het verschil is erg lastig vast te leggen op een foto, maar ik wilde deze er toch bij voegen. Op de tweede foto heb ik onder mijn wang/jukbeen en bij mijn slapen wat van taupe aangebracht om wat meer schaduw en diepte te creeëren. Je moet dus even goed kijken om het hier te zien, maar hey, het is ook niet de bedoeling dat je precies ziet waar je bronzer zit.

Taupe brengt fijn aan. Hij is niet erg poederig, dus je kan gerust een paar keer met je kwast over de blush heen voordat ie genoeg kleur afgeeft. Dit vind ik eigenlijk wel fijn, want zo kun je de kleur ook goed opbouwen. Handig ook, want voor een feestje gebruik ik vaak wat meer dan voor overdag.

Ik ben erg tevreden over de powder blush van NYX in Taupe. het pigment is goed, de kleur is goed en hij blijft de hele dag op z’n plek. Een paar jaar geleden werd NYX via verschillende webshops verkocht. Dit is helaas niet meer zo. Wel zijn veel producten van NYX bij Douglas te koop. Verschillende filialen hebben een schap met wat producten, maar de meeste producten zijn verkrijgbaar via hun webshop. De producten zijn helaas wel duurder geworden vergeleken met eerst. Zo kost deze blush nu 6,99. Niet heel duur, maar ook niet heel goedkoop.

Welk product gebruik jij om te shapen?

xxx Teddy

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog