Sleek – eye & cheek palette see you at midnight

Een tijdje terug liet ik je al het dancing til dusk eye & cheek palette van Sleek zien. Dit palette kocht ik voor een heel mooi prijsje bij Big Bazaar. Toen ik zag dat er nog een andere variant in het schap lag, kon ik het niet laten: ook dat palette ging mijn winkelmandje in. Hoewel ik het dancing til dusk palette al vrij snel regelmatig gebruikte, bleef het see you at midnight palette nog eventjes in het doosje zitten. Dit palette bevat namelijk wat heftigere kleuren, die ik niet dagelijks gebruik. Maar sinds ik hem een paar keer gebruikt heb, vind ik hem leuk! Vandaag wil ik het see you at midnight eye & cheek palette van Sleek laten zien. Benieuwd?

Het palette zit net zoals de andere variant in een zwart, kartonnen doosje. Op het doosje staat met roze letters het logo van Sleek. Daaronder is in witte letters te zien welk product het is. Op het doosje staat ook een afbeelding van de binnenkant van het palette. Erg handig, zo weet je gelijk welke kleuren er in dit palette zitten. Het palette zelf is matzwart. In het midden is het logo van Sleek te zien in een glanzende, zwarte tint. Ik vind de palettes van Sleek er altijd erg professioneel uitzien.

Volgens Sleek is dit palette multifunctioneel doordat er zowel oogschaduws als blushes in zitten. Beiden zijn goed gepigmenteerd en zouden lang blijven zitten. Ook zijn de oogschaduws gemakkelijk te blenden. Het palette is compact, waardoor het een ideaal doosje is om mee op reis te nemen. De see you at midnight variant bevat donkere tinten van het Romance i-Divine palette. De blushes in het palette zijn Antique en Pomegranate.

Het palette bevat dus twee blushes en vier oogschaduws. De bovenste rij bevat een blush en twee oogschaduws. Hetzelfde geldt voor de onderste rij. Ook zitten er in het palette nog een kwastje om de blush mee aan te brengen en een sponsapplicator voor de oogschaduw. Hoewel deze tools makkelijk kunnen zijn voor onderweg, gebruik ik als het kan het liefst mijn eigen kwasten om de producten mee aan te brengen. Dat vind ik net wat fijner en makkelijker werken.

Hierboven zie je de swatches van het palette. Links zie je de eerste blush uit het palette: Antique. Helemaal rechts zie je de laatste: Pomegranate. Ertussenin zie je de swatches van de oogschaduws. Zoals je kunt zien zijn zowel de blushes als de oogschaduws echt goed gepigmenteerd. Hoewel ik weet dat Sleek goede producten maakt, blijft het me verbazen.

Met het palette zijn vooral wat heftigere looks te maken. Looks die ik normaal gesproken vooral ’s avonds zou dragen. Ik vind het dan ook niet gek dat het palette see you at midnight heet. Voor mijn ooglook gebruikte ik drie oogschaduws uit het palette. De donkerblauwe tint van de bovenste rij bracht ik aan in mijn crease. De gouden tint van dezelfde rij bracht ik aan op mijn bewegend ooglid en de bruin-paarsige tint bracht ik aan in mijn outer-V om de look wat meer diepte te geven. De look maakte ik af met eyeliner, mascara en een beetje highlighter onder mijn wenkbrauw.

Het grote voordeel van dit palette is dat hij zo compact is. Hij is makkelijk mee te nemen én multifunctioneel. Zo’n soort palette neem ik dan ook graag mee op vakantie of in mijn tas als ik niet veel ruimte heb.

Ik ben enorm blij met het see you at midnight eye & cheek palette van Sleek. Het palette is multifunctioneel en de tinten die het palette bevat zijn prachtig. Ze zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd en passen goed bij elkaar. Ik kocht dit palette voor 5,- bij Big Bazaar, maar op internet zie ik dat hij normaal gesproken rond de 10,- kost.

Wat vind jij van deze kleuren?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog