L’oréal Elvive – extaordinary clay lijn

Hoewel ik vaak een fijn product blijf gebruiken als ik er eenmaal eentje gevonden heb, sta ik ook altijd open voor nieuwe producten. Ik enorm tevreden over de shampoo en droogshampoo die ik op dit moment gebruik, maar werd ook nieuwsgierig naar de nieuwe elvive extraordinary clay lijn die L’oréal uitbracht. Zou de shampoo echt fijner werken voor mijn haar? Zou de droogshampoo nog makkelijker werken en geen witte waas achter laten? Toen ik de elvive extraordinary clay lijn opgestuurd kreeg, testte ik hem gelijk uit in de hoop deze vragen positief te kunnen beantwoorden. Vandaag kun je mijn mening lezen over deze lijn. Benieuwd?

De flessen uit deze lijn hebben dezelfde lichte, mintgroene kleur met paarse details. Hierdoor zien de flessen er fris en zomers uit! Verder staat er met zwarte tekst veel informatie op de verpakking.

Volgens L’oréal is de extraordinary clay lijn innovatief. Voor de allereerste keer combineert L’oréal 3 soorten klei om een verzorgend product voor je haar te creëren. De producten reinigen en verzorgen je haar. Door de klei zijn de producten geschikt voor normaal haar dat neigt vet te worden. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een droogshampoo. Hiermee krijg je de hairdetox die je haar verdient!

De shampoo zou volgens L’oréal je haar zorgvuldig reinigen en intens hydrateren. Ook zou je haar tot 72 uur fris blijven na het wassen.

De shampoo ruikt erg lekker. Totaal niet naar muffe klei, maar juist fris. Gelukkig maar, want een shampoo die niet lekker ruikt, gebruik ik niet graag! Per keer heb je maar een klein beetje nodig, omdat de shampoo goed schuimt.

De conditioner zou je haar ontwarren en tegelijkertijd hydrateren. Na gebruik is je haar glanzend, soepel en luchtig.

de conditioner heeft dezelfde lekkere geur. Ook dit product is zuinig in gebruik. Per keer heb ik maar een klein beetje nodig om ervoor te zorgen dat mijn haar lekker zacht wordt.

Na het wassen van mijn haar met zowel de shampoo als de conditioner voelt mijn haar fijn aan. Het glanst en valt lekker luchtig. Ik heb echt het idee dat de shampoo mijn haar verzorgt. Hoewel mijn haar lang fris blijft, moet ik met dit warme weer mij haar toch wel om de dag wassen. Als het wat koeler is, was ik mijn haar vaak eens in de drie dagen.

De droogshampoo zou geschikt zijn voor elk moment van de dag, tussen de wasbeurten door. Hij zou voor frisheid zorgen. Je haar voelt onmiddellijk lichter en luchtig aan en het volume wordt hersteld in enkele minuten.

De droogshampoo ruikt vrijwel hetzelfde als de andere twee producten. De nevel is erg fijn, waardoor ik geen last heb van een witte of grijze waas. Wel heb ik zelf blond haar, dus ik weet niet of bruin-harigen geen witte waas krijgen. Het product zorgt ervoor dat mijn haar fris ruikt en een volume boost krijgt. Maar om heel eerlijk te zijn, ziet mijn haar er na gebruik nog steeds een beetje vet uit.

Ik vind de extraordinary clay lijn van L’oréal erg leuk. De verpakkingen zien er leuk uit en de producten ruiken stuk voor stuk erg lekker. De shampoo en conditioner gebruik ik graag omdat ze mijn haar goed schoon maken en verzorgen. De droogshampoo werkt wel voor een volumeboost, maar vet haar blijf ik persoonlijk helaas houden. De shampoo en conditioner kosten beide 4,49. De droogshampoo kost 5,99.

Welke producten gebruik jij om je haar te wassen?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog