P2 – dive into beauty luminous gleam cream

Van het Duitse merk P2 heb ik al een aantal producten. Aangezien ik deze producten stuk voor stuk fijn vind werken, besloot ik tijdens mijn shopping trip in Duitsland even bij het schap van dit merk te kijken. Na even twijfelen en met verschillende producten in mijn handen te hebben gestaan, koos ik de luminous gleam cream uit van de dive into beauty collectie. Vandaag wil ik dit product aan je laten zien. Benieuwd?

Het product zit in een langwerpige tube die heel lichtroze is. Hoewel de tube er zelf vrij simpel uitziet, vind ik dat de koperkleurige dop het geheel wel speciaal maakt. Ook vind ik het leuk dat de letters op de tube ongeveer dezelfde koperkleur hebben. Hoewel ik bang was dat de tube een hele grote opening had, was dat niet het geval. Aan het uiteinde van de tube zit een smalle opening, waardoor je niet in één keer te veel product uit de tube knijpt.

Volgens P2 bevat deze crème lichtreflecterende deeltjes die de huid een natuurlijke glans geven. Je kunt het product plaatselijk als highlighter gebruiken, maar ook onder je make-up als basis.

Hierboven kun je zien hoe de luminous gleam cream eruit ziet. Op de eerste foto zie je hoe het product uit de tube komt. Het is een wat dikkere crème die gemakkelijk te verdelen is over de huid. Op de tweede foto zie je hoe de crème eruit ziet als deze uitgesmeerd is. Op de linkerkant van mijn hand zit niets, op de rechterkant zie je de glans van de gleam cream. Zoals je kunt zien geeft de crème een mooi, glanzend maar ook natuurlijk effect.

Persoonlijk gebruik ik het product het liefst als plaatselijke highlighter. Ik ben namelijk bang dat mijn huid wel erg gaat glimmen als ik dit product als basis onder mijn make-up gebruik. Mijn huid kan in de zomer namelijk al snel van zichzelf gaan glimmen. Als plaatselijke highlighter werkt hij heel fijn. Door de crème textuur kun je hem gemakkelijk aanbrengen en goed opbouwen. Wil je een subtiele highlighter, dan breng je maar een klein beetje aan. Wil je dat je highlighter duidelijk aanwezig is, dan breng je wat extra laagjes aan.

Ik vind de dive into beauty luminous gleam cream van P2 erg leuk. De verpakking is leuk en het product zelf ook. De crème heeft een mooie kleur en een mooie glans. Persoonlijk gebruik ik hem het liefst als plaatselijke highlighter. Hier werkt hij erg goed voor. Het resultaat is natuurlijk en de crème is makkelijk op te bouwen. Ik kocht de luminous gleam cream bij de DM in Duitsland voor 3,95. Het product maakt onderdeel uit van de limited editie dive into beauty, dus als je dit product wil scoren, zou ik niet te lang wachten.

Vind jij zo’n crème highlighter fijn?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog