Kiko – smooth temptation lipstick

Als ik een mooie lipstick zie, ben ik snel verkocht. Lipsticks vind ik gewoon enorm leuk en mooi om te dragen. Laatst was ik bij Kiko en toen zag ik de smooth temptation lipstick liggen in een felle, roze tint. Hij deed me gelijk aan de zomer denken en hij zag er erg goed uit. Ik besloot hem eens te proberen en vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

De lipstick zit in een langwerpig, zwart, kartonnen doosje. Op het doosje staat met witte letters welk product erin zit. De lipstick zelf heeft een hele andere vorm dan ik normaal van lipsticks gewend ben. De huls is heel dun en langwerpig. Hij ziet er wel vrolijk uit door de knalroze kleur die de stick heeft. Dat vind ik ook erg handig, want dit is precies dezelfde kleur als de lipstick. Zo zie je gelijk om welke tint het gaat.

Volgens Kiko is deze lipstick een crèmelipstick met een rijke en intense kleur. De textuur smelt op de lippen en maakt ze zacht en egaal. De lipstick zou heerlijk aanvoelen, waardoor hij prettig aan te brengen is en een comfortabel gevoel geeft. De compacte punt van de lipstick zou er voor zorgen dat de lippen makkelijk en precies kunnen worden omlijnd.

De smooth temptation lipstick was verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik koos de kleur 02: Candy pink. Candy pink is een lichte, barbieroze kleur.

Hierboven zie je de lipstick op mijn lippen. Zoals je ziet dekt de stick goed. Ik vind de kleur erg gaaf. Echt een mooie roze tint voor in de zomer. Hij is lekker fel lichtroze en ook de finish vind ik er goed bij passen. Deze lipstick heeft namelijk een wat glanzende, licht metallic finish.

De lipstick zit heel prettig op je lippen. Hij brengt enorm gemakkelijk aan en glijdt als het ware over je lippen heen. Hij heeft dan ook een beetje een soort wax/olie-achtige textuur. Hierdoor zit ie dus heel prettig en droogt ie mijn lippen niet uit, maar dat maakt hem ook gelijk geen long lasting lipstick. De lipstick blijft wel aardig goed zitten, maar een volledige maaltijd overleeft ie net niet.

Ik vind de smooth temptation lipstick van Kiko erg leuk. De lipstick ziet er leuk uit, de kleur is prachtig en de lipstick zit prettig op mijn lippen. Wel moet je er rekening mee houden dat het geen long lasting lipstick is en je hem dus een keer bij zult moeten werken. De smooth temptation lipstick kost 7,90, maar is nu in de aanbieding. Op de site van Kiko staat wel dat dit product een limited edition is, dus als je er eentje wil scoren, zou ik snel zijn.

Wat vind jij van zo’n felle kleur?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog