Clinique – lipstick

Het merk Clinique kende ik eigenlijk alleen van de verschillende reinigingsproducten die ze hebben en het bekende “3 stappen plan”. Naast verzorgingsproducten heeft Clinique ook een mooi assortiment met make-up. Vandaag laat ik je twee lipsticks zien van Clinique, benieuwd?

Clinique heeft verschillende soorten lipsticks. Ik heb er twee. Ik heb een long last lipstick en een high impact variant.
De long last lipstick is een langhoudende lipstick die niet uitdroogt en uren blijft zitten alsof ie net is aangebracht. De high impact lip colour lipstick geeft je lippen veel kleur en langhoudend comfort. De lipstick blijft volgens Clinique tot wel 8 uur zitten. Ook deze lipstick werkt vochtinbrengend.

De verpakking van beide lipsticks is hetzelfde. Ze zijn pastel groen en op de dop staat een C van Clinique. Dat groen is eens wat anders dan zwart, leuk! Op de website van Clinique zag ik dat ze nu andere hulzen hebben. Deze twee heb ik gekregen bij een bestelling bij Douglas een tijd geleden. Bij aankoop van Clinique producten kreeg je toen een tasje met wat spulletjes.

Als eerste de long last lipstick. Ik heb deze in de kleur Twilight Nude. Dit is een donkere bruin-achtige tint met shimmer. De kleur is heel anders dan wat ik normaal draag, maar ik vind hem eigenlijk wel mooi. De lipstick blijft helaas niet de hele dag zitten. Een paar uur redt ie makkelijk, maar na een volledige maaltijd met wat drinken blijft er alleen een waas van de kleur achter. Even bijwerken en je bent weer klaar om verder te gaan. Ik merk wel dat ie echt verzorgend is voor mijn lippen.

De High impact lipstick heb ik in de kleur Rosette. Dit is een rood-orandje achtige kleur met gouden glittertjes. Ik dacht eigenlijk dat dit niks voor mij zou zijn, maar ik vind hem verassend mooi. Er komt meer kleur vanaf dan van de long last lipstick en deze blijft ook langer op z’n plek zitten. Deze trekt wat meer in mijn lippen en kan dus ook wat meer eten en drinken aan. Ook deze lipstick droogt mijn lippen niet uit.

Ik vind de lipsticks van Clinique erg leuk. De high impact variant heeft mijn voorkeur, maar de long last lipstick is ook fijn. Beide kleuren vind ik erg mooi en beide lipsticks verzorgen mijn lippen. De long last lipstick en de high impact lipstick van Clinique kosten beide 23,-.

Heb jij wel eens make-up van Clinique gehad?

xxx Teddy

 

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog