Hoe begin je het nieuwe schooljaar goed?

Vandaag beginnen de eerste scholen alweer. Wat, nu al? Ja, helaas wel. Hoewel sommigen, waaronder ikzelf (lucky me!), nog één of twee weekjes van de zon kunnen genieten, geldt dat niet voor iedereen. Gelukkig beginnen de eerste weken vaak rustig en heb je alle tijd om op te starten na een heerlijke, lange zomerperiode. Maar om het nieuwe schooljaar toch gelijk goed te beginnen, heb ik vandaag 5 posts voor je op een rijtje gezet die je hierbij helpen. Benieuwd?

25 redenen waarom school wél leuk is
Hoewel je waarschijnlijk opziet tegen het nieuwe schooljaar, kan school ook leuk zijn. Natuurlijk is de stress en het harde werken vaak wat minder leuk, maar school is niet alleen maar negatief. Benieuwd wanneer school wel leuk is? Check dan even dit artikel.

5x tips om aankomend schooljaar stressvrij door te komen
Zoals ik hierboven al noem, is school vaak stressvol. Toch kun je je stress verminderen door wat simpele tips toe te passen die ik je in dit artikel geef, want tja, een (bijna) stressvrije schoolperiode is niet vervelend toch?

4x tips om gelijk weer te knallen na de vakantie
Na de zomervakantie moet ik zelf altijd even opstarten. Vooral aan het vroege opstaan en de verplichtingen moet ik weer even wennen. Als je dit herkent, lees dan even dit artikel. Zo kun je na de vakantie gelijk weer goed aan de bak. Handig!

Beautyessentials voor school
Sinds ik op de universiteit zit, heb ik geen hele dagen meer les. Ik heb colleges die een paar uur duren, verspreid over verschillende dagen. Het merendeel van mijn studie doe ik dus thuis, door te lezen en opdrachten te maken. Toen ik nog op de middelbare zat (of wanneer ik ineens wel lange dagen heb) nam ik altijd een klein tasje met beautyessentials mee. Als je wil weten welke items ik handig vind om mee te nemen, check dan even dit artikel.

What’s in my schoolbag
Naast beautyspulletjes heb je natuurlijk een aantal andere dingen in je tas zitten. Dat is per persoon verschillend, maar ben je benieuwd naar wat ik meeneem? Check dan mijn what’s in my schoolbag artikel. Ik heb alweer een tijdje een nieuwe schooltas, maar wat ik meeneem komt aardig overeen. Al heb ik mijn iPad tegenwoordig wel verruild voor een laptop.

Hoe zorg jij ervoor dat je het schooljaar goed begint?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog