a lifestyle day – What’s in my school bag

Nu ik een paar weken met mijn studie bezig ben, weet ik precies wat ik allemaal mee moet nemen en wat lekker thuis kan blijven liggen. Zo sleep ik zo min mogelijk mee. Vandaag laat ik je zien wat ik meeneem voor een college op een normale dag. Kijk je mee?

De tas die ik heb is van Invito. Ik heb hem net nieuw en heb hem vooral gekocht omdat ik een lekker grote tas wilde. Hier past onwijs veel in. Heel fijn vind ik dat. Zo kan ik ook een keer wat extra dingen meenemen, of mijn geshopte spulletjes erbij proppen. Binnenin zitten twee kleine vakjes voor je mobiel en aan de andere kant een groter vakje met een rits.

Als eerste heb ik mijn ipad en een los toetsenbord iedere dag mee. Ik vind het heel fijn werken om tijdens colleges belangrijke dingen te kunnen typen. Een laptop heb ik zelf niet. Ik bedacht me dat het ook prima met mijn ipad kan, scheelt nog gewicht ook! Het enige nadeel is dat ik nog geen fijn progamma heb gevonden die ook word-documenten kan openen en bewerken wat gratis is. Als iemand een tip heeft, let me know! Het toetsenbord is van de action en heb ik gekocht voor 12,95. Hij werkt voor nu prima, maar ik zou wel ooit een fijnere willen.

Ik heb ook altijd een klein notitieboek mee voor als ik toch aantekeningen moet maken. Ik typ eigenlijk alles op mijn ipad, maar het is toch fijn om gewoon “ouderwets” papier bij te hebben. Dit notitieboekje komt van Hema. Ook mijn agenda heb ik iedere dag bij. Ik merk dat ik hem een stuk minder gebruik dan op de middelbare school, maar ik blijft het toch wel erg handig vinden. Deze komt van Bruna. Ik moet hem nog een beetje opfleuren, maar dat komt nog wel.

In dit kleine roze tasje zitten mijn beauty spulletjes. Deze neem ik ook iedere dag mee. Hier kan je zien wat er allemaal in zit. Ik heb ook altijd een etui mee met een aantal pennen, een markeerstift en een reserve batterij voor het geval dat mijn toetsenbord leeg is.

Voor tijdens mijn colleges en de uurtjes die ik doorbreng in de trein heb ik een flesje water en een pakje koekjes bij. Vaak neem ik ook nog wel wat brood mee zodat ik niet in de verleiding kom om “even wat lekkers op het station te halen”.

Als laatste heb ik nog wat dingen die ik absoluut niet mag vergeten. Als eerste dit kleine zwarte portemonneetje. Hier heb ik altijd wat los geld, mijn pinpas en mijn rijbewijs in zitten. Ik moet ook altijd mijn OV kaart en collegekaart meenemen. Deze heb ik in dit handige OV mapje zitten. Deze komt van Hema. Ook heb ik altijd mijn fietssleutels mee. Ik raak ze nooit kwijt in mijn tas door deze leuke sleutelhanger van Disney.

Wat neem jij allemaal mee in je tas?

xxx Teddy

23 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog