Eylure – false lash blending mascara

Mascara gebruik ik echt iedere dag. Oké, niet op de dagen dat ik geen make-up draag natuurlijk. But you get it. Mascara zorgt ervoor dat mijn ogen “opener” zijn en door mascara voel ik mezelf ook een stuk fijner. Ik vind het heel leuk om verschillende soorten te proberen, om zo de zoektocht naar de beste mascara voort te zetten. Vandaag laat ik je daarom de false lash blending mascara van Eylure zien.

De tube is heel simpel. Langwerpig en zwart met witte letters. Hier had Eylure iets meer werk van mogen maken, maar als deze mascara fijn werkt, neem ik een simpele uitstraling voor lief.

Toen ik het borsteltje zag werd ik blij. Dit soort borsteltjes werken voor mij altijd stukken beter dan van die stekelige met mini haartjes. Met zo’n borsteltje plakken mijn wimpers niet zo snel aan elkaar. Het begint dus al goed.

Deze mascara zou ervoor zorgen dat valse wimpers en natuurlijke wimpers vloeiend in elkaar overlopen. Dankzij het speciale borsteltje kan deze verzorgende en niet-klonterende mascara gemakkelijk op de wimpers worden aangebracht. De mascara kan gebruikt worden met of zonder valse wimpers.

Ik gebruik eigenlijk nooit nepwimpers, alleen met een hele speciale gelegenheid. Daarom heb ik deze mascara gewoon getest op mijn normale wimpers.

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara. Ik heb geen onwijs lange wimpers, maar ook geen hele korte.

Hier heb ik de mascara aangebracht. Ik heb dit met een zig-zag beweging gedaan, zo is het effect het mooist. Ik ben echt te spreken over het effect. Ik vind het erg mooi! Mijn wimpers zijn mooi zwart, plakken niet aan elkaar en lijken langer. Ook klopt het dat de mascara geen klontjes achterlaat. Daar ben ik echt heel blij mee. Klontjes vind ik namelijk zo vervelend. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik iets meer volume zou willen. Daarom gebruik ik hierna vaak nog een volume mascara, zodat mijn wimpers lengte en volume hebben.

De mascara zou ook nog verzorgend zijn voor je wimpers. Hier merk ik eigenlijk weinig van, mar het is toch fijn dat er een verzorgend bestanddeel in de mascara zit.

Ik ben erg tevreden over deze mascara. Hij maakt mijn wimpers mooi lang en laat geen klontjes achter. Hij doet dus prima zijn werk! De false lash blending mascara van Eylure kost 15,95. Niet heel goedkoop, maar ook niet heel duur.

Welke mascara gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

 

 

17 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog