ooglook – a touch of pink

Ik hou erg van naturel tinten, maar toen ik de roze tinten in het oh so special palette van Sleek zag, wist ik dat ik deze een keer moest proberen. Het sleek oh so special palette is echt geweldig, hier kun je mijn review ervan lezen. Omdat ik een roze tint wilde proberen en gewoon omdat het palette echt mooi is, heb ik voor vandaag een look gemaakt met wat kleurtjes uit dit palette.  Kijk je mee?

Hier zie je het oh so special palette van Sleek. Ik heb in totaal 4 kleuren gebruikt uit dit palette voor mijn ooglook.

Nadat ik mijn oogschaduwbasis van Hema aangebracht had, begon ik met Ribbon, een zachte roze tint. Aan de linkerkant van mijn bewegend ooglid, richting mijn binnenste ooghoek, bracht ik deze aan. In het midden van mijn bewegend ooglid bracht ik Bow aan om het geheel wat rustiger te houden. Dit is een crème kleur.

Als een soort V-vorm bracht ik wrapped up aan op de buitenkant van mijn bewegend ooglid en een beetje omhoog in mijn crease.

Om mijn crease goed aan te zetten gebruikte ik celebrate. Dit is een hele mooie donkere paars/bruine tint met een mooie shimmer. Daarna heb ik met mijn blending kwast alles geblend zodat de kleuren mooi in elkaar over gingen lopen.

Als laatste bracht ik mascara en een lijntje aan met oogpotlood. Ik gebruikte hiervoor mijn MAC eye pencil in de kleur stubborn brown en de false lash blending mascara van Eylure.

Ik draag eigenlijk nooit roze oogschaduw, maar ik vond het zo in combinatie met naturel tinten wel erg mooi. Ik heb ook niet zo veel roze gebruikt, waardoor dit nog best een draagbare look voor overdag is geworden. Zo zie ik maar weer dat ik af en toe gewoon eens uit mijn comfort zone moet stappen en wat nieuws moet proberen. Dat kan soms voor hele leuke effecten zorgen!

Stap jij wel eens uit je comfort zone om zo een hele mooie look te ontdekken?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog