Sephora – ultra nourishing shower cream

Testertjes, ik hou ervan. Vooral als ze lekker ruiken, of lekker werken natuurlijk. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Soms zorgt een testertje er ook echt voor dat ik verliefd word op een product en het ga kopen. Ik ben benieuwd of dat ook het geval is met de ultra nourishing shower cream van Sephora.

Vaak krijg je een testertje van een bepaalde geur bij je aankoop. Ik vind juist testertjes met iets anders leuk, gewoon omdat je dat niet zo vaak krijgt. Bijvoorbeeld een primer, crème of foundation. Toen ik deze leuke testers van Sephora zag, werd ik dan ook heel blij. Wat zien ze er leuk uit! Hier heeft Sephora echt over nagedacht. De tester is in de vorm van een echte flacon voor shower cream. Het zit niet in zo’n simpel zakje.

Ook erg leuk dat ze je er niet één mee geven, maar meerdere zodat je het product echt even goed uit kunt proberen.

Volgens Sephora is dit een “face and body shower cream” je kunt het dus ook voor je gezicht gebruiken. Deze shower cream bevat geen parabenen of zeep en is ook geschikt voor een gevoelige huid. Deze shower cream zorgt ervoor dat je huid heerlijk zacht en gehydrateerd is.

Wat fijn dat dit een product is wat geen rotzooi bevat! Hoewel Sephora zegt dat dit product ook geschikt is voor je gezicht, gebruik ik hier toch liever een aparte face wash voor. Voor nu, om het product goed te testen, heb ik hem wel even voor mijn gezicht gebruikt.

Ik ben erg onder de indruk van dit product. De substantie is heel milky, wat ik heerlijk vind werken. Deze shower cream maakt mijn huid niet zo zacht als een body lotion, maar maakt hem ook zeker niet droog. Ook mijn gezicht was helemaal niet droog geworden van deze shower cream. Naast de goede werking ruikt dit product ook erg lekker. Niet heel overdreven, maar een subtiele en lekkere geur heeft ie zeker!

Ik ben erg blij met dit product! Het werkt fijn, droogt je huid niet uit en er zit geen rotzooi in. De ulta nourishing shower cream van Sephora is (helaas) alleen via internet verkrijbaar in Nederland en kost 6,95 voor 400 ml. Als ik ooit wat ga bestellen via Sephora, bestel ik deze misschien wel mee!

Je zal je waarschijnlijk wel afvragen waarom ik testertjes heb van Sephora, aangezien deze winkel niet meer in Nederland zit. Iets waar ik echt heel erg van baal. Toen ik hoorde dat mijn moeder met een vriendin op vakantie ging en er een Sephora heel dicht bij haar hotel in de buurt zat, twijfelde ik geen moment en vroeg haar om iets voor me mee te nemen. Ik wilde al een tijdje het chocolate bar palette van too faced, dus die heeft ze voor me meegenomen. Preview: Deze week komt er een review plus ooglook van online!

Hou jij ook zo van testertjes?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog