The Body Shop – Vitamin E sink-in moisture mask

Toen ik laatst dit maskertje probeerde, was ik zo enthousiast dat ik weer zin had in een maskertje. Mijn huid kan met dit gekke wisselende weer iets droger worden op sommige plekjes, dus ik besloot voor het vitamin e sink-in moisture mask van the body shop te gaan. Kijk je mee of ik het wat vind?

De verpakking vind ik erg leuk. Het is niet zo’n standaard glimmend zakje, maar een matte. Dat vind ik eigenlijk veel leuker! Ook staat er duidelijk op wat voor masker het is en het lieve roze kleurtje maakt het helemaal af.

Volgens The body Shop is dit masker geschikt voor alle huidtypes. Dit gel-achtige masker zou onmiddelijk helpen de vochtbalans van de huid te herstellen door de vitamine E die erin zit. De huid zal zacht en glad aanvoelen en fijne lijntjes als gevolg van vochttekort worden minder zichtbaar.

Klinkt als een fijn maskertje! Na het reinigen van je gezicht moet je een dunne laag van dit maskertje aanbrengen en 10 minuten in laten trekken. Hierna kun je het teveel aan product met een tissue van je gezicht afvegen. Het is dus de bedoeling dat je het masker er niet af wast en lekker laat intekken.

De substantie van het masker is gel-achtig en heel dun. Voor een dunne laag is dit pakje veel te veel. Eigenwijs als ik ben, heb ik alles op mijn gezicht gesmeerd en dit lekker laten intrekken. Ik heb het dan ook langer laten zitten dan 10 minuten en daarna het teveel aan product voorzichtig met een tissue van mijn gezicht afgeveegd. Toen ik daarna ging douchen, heb ik het masker toch een beetje van mijn gezicht af gewassen. Het was net iets te vettig voor mij.

Het masker zorgt er wel voor dat mijn huid minder droog is, maar als je net zoals ik ook wat vettere delen in je gezicht hebt, is dit masker net iets teveel van het goede. Ik merkte dat het masker op bepaalde plekken niet goed introk, en mijn huid alleen maar vetter maakte. Dat is ook de reden dat ik hem niet helemaal heb laten intrekken, maar uiteindelijk wel van mijn gezicht heb afgewassen.

Ik weet niet zo goed wat ik van dit masker moet vinden. tegen droge plekjes werkt ie fijn, maar hij is net iets te vet voor de vettere delen van mijn gezicht. Ik zou dit masker dus niet kopen als je echt een vette huid hebt. Daar is ie denk ik toch iets minder geschikt voor. Het vitamin e sink-in moisture mask van the body shop kost 2,50. Niet heel erg goedkoop voor zo’n maskertje.

Wat vind jij van maskers die je moet laten zitten?

xxx Teddy

 

 

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog