W7 – banana dreams loose powder

Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken, vooral als het gaat om beauty. Beauty producten of tools die ik nog niet ken, maken me altijd erg nieuwsgierig. Zo kwam ik laatst tijdens het winkelen het banana dreams loose powder van W7 tegen. Ik had nog geen ervaring met dit soort banana powders, maar ik had er al wel veel goede verhalen over gelezen. Of de variant van W7 fijn zou zijn, wist ik niet. Nieuwsgierig als dat ik was, belandde dit product in mijn winkelmandje. Vandaag wil ik je dan ook mijn mening geven over de banana dreams loose powder van W7. Benieuwd?

De verpakking van het product ziet er aardig simpel uit. Het potje zelf is doorzichtig en de deksel ervan is matzwart. Wel staat er op de deksel in felle, gele letters om welk product het gaat. Tja, de verpakking is dus wel een beetje saai. Ik heb wel eens mooiere producten van W7 gehad. Maar goed, W7 is en blijft een budgetmerk. Ook is het belangrijker dat het product fijn is, dan dat de verpakking leuk of mooi is.

Volgens W7 is banana dreams loose powder een zijdezachte, losse, transparante poeder met een fijn pigment. De hype rondom banana powder is groot geworden door Kim Kardashian. Zij gebruikte het om haar gezicht te shapen. Toch zou banana powder geschikt zijn voor alle huidtinten om je make-up mee te fixeren of om bepaalde plekken te highlighten zonder een witte of grijze waas achter te laten. Witte, transparante poeders kunnen soms namelijk zo’n waas achterlaten. Banana powder egaliseert de huid en door de gele ondertoon corrigeert het roodheden en grauwe kleuren in het gezicht.

Banana powder kun je voor verschillende dingen gebruiken. Je kunt er mee contouren, hem alleen als poeder onder je ogen aanbrengen om donkere kringen te corrigeren en je foundation mee fixeren. Ik gebruik hem zelf vooral voor het laatste.

Hoewel banana powder er aardig geel uitziet, is hij transparant wanneer je hem met een kwast aanbrengt. Hierboven zie je hoe banana dreams eruit ziet op mijn gezicht. Op de linkerfoto zie je mijn gezicht zonder poeder, rechts draag ik banana dreams over mijn foundation heen.

Na het aanbrengen ziet mijn huid er goed uit. Mijn huid is mat en lijkt iets meer te stralen. Op de linkerfoto is mijn huid namelijk wat bleek, terwijl mijn huid wat warmer lijkt op de rechterfoto. Wat me ook opvalt is dat roodheden en grauwe plekjes minder duidelijk zichtbaar zijn. Daarnaast zorgt dit product ervoor dat mijn make-up op zijn plek blijft.

Ik ben erg blij met het banana dreams loose powder van W7. Hoewel de verpakking er niet heel bijzonder uitziet, vind ik het product zelf wel de moeite waard. Banana dreams zorgt ervoor dat mijn huid niet glimt, een gezonde uitstraling krijgt en dat mijn make-up goed op zijn plek blijft. Hoewel ik in eerste instantie dacht dat banana powder niets voor mijn lichte huid zou zijn, is dat niet zo. Ook voor mijn lichte huid doet banana powder wat. Hij corrigeert roodheden en grauwe plekjes. Ja, ik zal dit product er nog vaak bij pakken! De prijs van het banana dreams loose powder verschilt per winkel en webshop, maar ligt rond de 6 euro.

Kende jij dit banana powder al?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog