Balea – peel-off masker

Een tijd terug gebruikte ik regelmatig een maskertje. Maar de laatste tijd vergeet ik het gewoon. Ik denk er wel eens aan, maar even de rust nemen voor een maskertje doe ik niet meer zo snel. Zonde, want het is altijd erg lekker en mijn huid knapt er vaak ook van op. Toen ik laatst in Duitsland was, kocht ik daarom weer eens een maskertje. Nu moest ik wel even een momentje inlassen om dit masker te proberen. Ik koos een peel-off masker uit, mijn favoriete soort masker. Vandaag laat ik je dit peel-off maske van Balea zien. Benieuwd?

Het masker zit in een roze, plastic zakje. Op het zakje staat om welk masker het gaat en bovenin staat het Balea logo groot afgebeeld. Het leuke aan de maskertjes van Balea vind ik dat het niet één groot zakje is, maar twee kleine. In één kleine zit meer dan genoeg voor één masker, dus zo kun je twee keer doen met dit product. Leuk!

Volgens Balea verwijdert dit masker dode huidcellen, vuil en overtollig talg waardoor de huid soepel en verzorgd wordt. Ook kalmeert het de huid en bevordert het herstel.

Ik had verwacht dat het masker een beetje lichtroze zou zijn, maar dat was hij niet. Het masker was compleet transparant. Ik bracht het masker aan met een platte kwast, want hij was aardig dik en plakkerig. Hierdoor was het niet zo’n kliederboel. Al kreeg ik het toch voor elkaar om het masker op mijn handen te krijgen. Het masker heeft een subtiele geur die vooral aanwezig is wanneer je hem aanbrengt. De geur is fris en doet me een beetje denken aan de geur van babydoekjes. Dat had ik niet verwacht, maar ik vind het wel lekker.

Hoewel er op de achterkant van het masker staat dat het masker 10 tot 15 minuten moet blijven zitten, heb ik het masker ongeveer 20 minuutjes laten zitten. Na een kwartier was hij namelijk nog niet helemaal opgedroogd. Nadat ik het masker had verwijderd, zag mijn huid er goed uit. Het voelde zacht aan en ik zag geen droge plekjes meer. Ook leek mijn huid wat rustiger.

Ik vind het peel-off maske van Balea erg fijn. Het masker zit prettig, ruikt prettig en doet wat voor mijn huid. Na dit masker is mijn huid zacht en niet droog. Ook vind ik peel-off maskers gewoon heel erg leuk om van mijn gezicht af te halen. Iedere keer wanneer ik een fijn Balea product probeer, baal ik dat dit merk niet in Nederland verkrijgbaar is. Het is dan ook niet voor niets dat ik altijd wat van Balea koop wanneer ik naar Duitsland ga. Dit masker kocht ik bij de DM en kostte me 0,45. Een heel mooi prijsje als je het mij vraagt.

Vind jij peel-off maskers fijn?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog