beautyessentials voor school

Toen ik naar de middelbare school ging, begon ik een beetje te experimenteren met make-up. Ik leerde steeds meer en ging steeds meer producten gebruiken. Ik begon met een transparante lipgloss en in mijn laatste jaar droeg ik en full-face met knalrode lippen. Door de jaren heen leerde ik welke producten echt onmisbaar zijn als je op de middelbare zit. Vandaag wil ik je daarom 6 items laten zien, waarvan ik denk dat ze goed van pas komen gedurende je schoolperiode. Benieuwd?

Matterende poeder
Een matterende poeder is altijd een handig make-up product en zeker gedurende je schoolperiode. In de puberteit krijgen veel mensen last van een wat onrustige huid. Vaak gaat je huid glimmen en met een matterende poeder werk je deze glimmende plekken makkelijk weg. Je kunt ook een poeder kopen in jouw huidskleur, zodat je ook nog een mooie egale huidskleur krijgt. Dit product is ook erg handig voor in je tas als je onverwachts op de schoolfoto moet!

Vloeibare concealer
De kans is groot dat je af en toe een nachtje weinig slaapt als je naar school moet. Of je hebt een leuk feestje gehad, of je hebt enorm hard en lang moeten leren voor een toets. Een make-up product wat je helpt op dit soort momenten is een vloeibare concealer. Breng dit aan onder je ogen en je zult zien dat je een stuk frisser en wakkerder lijkt. Ook kun je deze concealer gebruiken als je onzuiverheden hebt.

Waterproof mascara
Waterproof mascara is echt een handig product als je weer eens door de regen naar school moet fietsen. Waterproof mascara is voor mij dan ook meerdere keren mijn redder in nood geweest. Zo kom je na een regenbui nog toonbaar op school aan en niet als een verzopen panda.

een klein borsteltje
Na het fietsen of na het gymmen, kan het soms handig zijn als je even je haar kunt borstelen. Vooral als je lang haar hebt en dit los draagt. Iedere dag een gewone borstel in je tas proppen, is een beetje overbodig. Met zo’n klein borsteltje kom je ook al een heel eind. Het handige hiervan is ook dat er vaak een klein spiegeltje in zit, dus deze heb je ook gelijk bij de hand!

Lipbalsem
Lippenbalsem is ook zo’n handig product om standaard in je tas te hebben zitten. Vooral in de winter kun je na een lange fietstocht aardig droge lippen hebben. Als je dan de hele dag op school zit en niets hebt om het in te smeren, gaat het alleen maar meer pijn doen.

Mini deodorant
Een klein flesje met deodorant voor in je tas is ook heel fijn. In de puberteit ga je namelijk vaak meer zweten. Of we het nou leuk vinden of niet. Ik heb wel eens gehad dat ik enorm moest haasten omdat ik weer eens te laat was vertrokken van huis. Dan kwam ik op school en had ik het enorm warm. Op zo’n moment was ik echt blij met die mini deodorant in mijn tas.

Welke producten heb jij standaard in je tas zitten?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog