Essence – merry berry lipsticks

Zodra het najaar begint, hou ik alle beautynieuwtjes extra goed bij, omdat de kerstcollecties van merken vaak om bij weg te kwijlen zijn. Zo ook die van Essence. Deze week liet ik je al de nailpolish uit de merry berry collectie zien. Ik vond de collectie er zo leuk uitzien, dat ik het niet kon laten om maar één product te kopen. Vandaar dat er nog meer in mijn winkelmandje ging. Aangezien ik enorm van lipsticks houd, besloot ik de drie lipsticks uit deze collectie te proberen. Vandaag wil ik ze alledrie aan je laten zien. Benieuwd?

De lipsticks zien er iets anders uit dan de normale lipsticks van Essence, maar dat vind ik juist erg leuk. De lipsticks hebben een matte huls in de kleur van de lipstick. Het randje wat normaal de kleur van de lipstick heeft, is bij deze lipsticks goud. Ik vind de lipsticks er heel erg chique en feestelijk uitzien voor Essence.

Volgens Essence kun je met de lipsticks uit deze collectie je lippen krachtig aanzetten met lipstick in donkere berry, intens berry-roze en helderrood. De berrytinten zijn voorzien van een subtiele glans en de rode tint heeft een matte finish.

De lipstick uit de merry berry collectie is verkrijgbaar in drie verschillende tinten: 01 let’s the berry-tales begin, 02 pink & perfect en 03 red rocks. Hierboven kun je de swatches van alle drie de lipsticks zien. Van links naar rechts zie je 01 let’s the berry-tales begin, 02 pink & perfect en 03 red rocks. Zoals je kunt zien dekken alle drie de tinten vrijwel volledig en hebben ze een glanzende finish op red rocks na. Deze is mat. Ik vind de tinten er op mijn arm al erg mooi uitzien.

Hierboven zie je 01 let’s the berry-tales begin op mijn lippen. De tint dekt goed, alleen trekt een klein beetje in je lijntjes. Helaas is deze tint niet zo mooi als ik had verwacht, maar dat ligt voornamelijk aan mijn lichte huid. Ik vind het wel een hele gave tint, maar hij is net iets te donker voor mij. Ik denk dat deze lipstick bij iemand anders wel heel mooi kan zijn.

Hier zie je de swatch van 02 pink & perfect op mijn lippen. Ook deze tint dekt mooi en goed. Deze lipstick trekt niet in de lijntjes en dat vind ik wel fijn. Ik vind deze tint heel erg gaaf. Ook bij mijn lichte huid.

Last but not least de swatch van 03 red rocks. Ook deze tint vind ik heel gaaf. Het is net geen standaard rood, door de wat rozige ondertoon. Dit is de enige tint van de drie die mat is en dat vind ik wel heel erg mooi.

Alle drie de lipsticks smeren prettig uit en zitten fijn op mijn lippen. Ze benadrukken velletjes niet en drogen mijn lippen niet uit. De lipsticks blijven bij mij zo’n 3 tot 4 uur op hun plek zitten, afhankelijk van wat ik eet of drink. Het zijn geen long lasting lipsticks, maar ze blijven aardig goed zitten. Ik ben in ieder geval heel erg blij met het resultaat!

Ik vind de lipsticks uit de merry berry collectie van Essence enorm leuk. Ik vind de drie kleuren gaaf en de verpakking mooi. Helaas is 01 niet zo mooi als ik had verwacht, maar dat komt voornamelijk door mijn lichte huid. Gelukkig vind ik de andere twee tinten wel erg mooi staan. De lipsticks horen bij de kerstcollectie van Essence. Deze is tijdelijk beschikbaar, dus als je deze lipsticks wil scoren, zou ik er snel bij zijn. De lipsticks kosten 2,39 per stuk.

Welke kleur vind jij het mooist?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog