‘Help, mijn vriendin gebruikt after shave!’

Als beautyliefhebber probeer ik van alles uit. Nieuwe middeltjes en smeerseltjes, bijzondere kleuren oogschaduw, lipsticks en allerlei tools. Mijn vriend heeft me daardoor wel meerdere keren even gek aangekeken toen ik weer aan kwam zetten met een nieuwe make-up look, een nieuw product of een nieuwe, bijzondere tool. “Wat is dat nou weer?!” vroeg hij dan. Vandaag laat ik mijn vriend een beetje aan het woord door de dingen met je te delen die ik vrij normaal vind en hij toch bijzonder blijft vinden. Benieuwd?

 1. Aftershave
  Een paar dagen geleden kon je mijn review van de aftershave balsem van Nivea men al lezen. Deze aftershave balsem zou perfect werken als primer, maar mijn vriend vond het maar raar. Hij dacht in eerste instantie dat ik het product voor hem gekocht had. Ik legde uit: “nee, wees maar niet bang. Ik gebruik het niet als aftershave, maar als een primer.” Tja, alsof dat het logischer maakte voor hem…
 2. Kwasten
  Ik heb aardig wat kwasten, dus mijn vriend kijkt vaak raar op als ik met een nieuwe kwast thuis kom. “Zoiets had je toch al?” is dan vaak het antwoord wat ik krijg. Waarop ik natuurlijk gelijk zeg dat deze kwast totáál anders is dan alle kwasten die ik al heb, want dat is echt zo.
 3. En palettes
  Ook oogschaduw palettes heb ik al aardig wat. Net als bij kwasten snapt hij niet waarom ik er zo veel nodig heb en waarom ik er nog één wil… Hier geldt hetzelfde: dit palette is echt anders!
 4. Epilator
  “Wat is dat voor ding?” Was het eerste wat hij zei toen ik vertelde dat ik een epilator had aangeschaft. Toen ik hem vertelde dat ik het gebruikte om mijn benen mee te epileren, keek hij me een beetje geschrokken en verbaasd aan.
 5. Donkere lipsticks
  Nu het najaar is, draag ik graag donkere lipsticks. Maar mijn vriend is hier niet zo’n fan van. Hij zegt dan ook: “mwah, van mij hoeft dat niet zo.”

Herken jij deze puntjes?

xxx Teddy

10 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog