I love beauty event 2015 verslag

Gisteren ging ik samen met mijn buurmeisje naar het I love beauty event in Utrecht. We gaan sinds een paar jaar ieder jaar samen naar de Beautygloss party, maar omdat dat dit jaar waarschijnlijk niet mogelijk is vanwege haar stage, stelde ik voor om dan samen naar het I love Beauty event te gaan. Ze vond het een heel goed idee en we besloten kaartjes te kopen. Zondag was het eindelijk zo ver en lieten we ons verrassen door dit evenement. We waren er beide namelijk nog nooit geweest. Vandaag wil ik je door middel van wat foto’s een sfeerimpressie geven van onze dag. Benieuwd?

Het event begon om 11 uur, maar omdat we geen zin hadden om heel lang in de rij te staan, besloten we ietsjes later te gaan. Rond een uur of 12 kwamen we bij de jaarbeurs aan, waardoor we gelijk door konden lopen.

Toen we eenmaal binnen waren, wisten we niet zo goed waar we moesten beginnen. Er was namelijk aardig wat te zien! We besloten eerst een rondje te lopen om alle stand van een afstandje even te bekijken om daarna te beslissen welke stand we uitgebreider wilden bekijken. Alles zag er heel leuk en girly uit door al het roze.

Tijdens het lopen kwamen we allerlei leuke stand tegen. Zo wilde ik graag langs W7, maar daar was het op dat moment vrij druk. We besloten daarom verder te lopen en later terug te komen. Dat was maar goed ook, want toen we terug liepen was het een stuk rustiger.

Omdat het op bepaalde plekken vrijwel de hele tijd druk was, besloten we om bij sommige stands gewoon in de rij te gaan staan. Zo ook bij de stand van Boozyshop. Het duurde wel eventjes omdat het enorm druk was, gelukkig was het een leuke stand om te zien.

Nog even een foto van de drukte bij de boozyshop stand in de middag… Gelukkig waren wij toen al bij de stand geweest.

Omdat we beiden nog geen middageten op hadden, kochten we bij een schattig standje een beker met fruit en gesmolten chocolade. Erg lekker en toch nog een beetje gezond! Oh en als topping hadden we mini marshmallows en karamel, jum!

Toen we vrijwel alles gezien hadden, besloten we nog even te gaan kijken bij Leco. Hij liet op het grote podium zien hoe hij verschillende make-up looks maakte. Het was erg leuk om te zien en om zijn tips te horen.

Omdat we daarna nog vrij veel tijd over hadden, besloten we in de rij te gaan staan bij Anastasia. Hier lieten we beiden onze wenkbrauwen doen. Het duurde even, maar het resultaat mocht er wezen!

Bij binnenkomst zagen we de mooie stand van NYX al. We besloten er even te gaan kijken, maar helaas verkocht NYX op het event zelf geen make-up. Dat vond ik stiekem toch wel jammer, want ik vind het echt een leuk merk! Het was toen aardig druk, dus we besloten verder te lopen. Aan het eind van de dag was het ietsjes rustiger en gingen we in de rij voor wat make-up advies. Deze foto werd gemaakt van ons nadat we een touch up hadden gekregen van een NYX visagist. Het effect was erg mooi!

Ik heb veel mooie make-up producten en tools gezien die dag. Uiteindelijk kocht ik deze drie items. De honolulu bronzer van W7 stond al een tijdje op mijn wishlist, dus toen ik deze tegenkwam, kon ik hem niet laten liggen. W7 had een actie: 2 producten uit die lijn voor 10,- Daarom koos ik ook the honey queen uit. Bij de stand van make-up musthaves kwam ik dit leuke brushegg tegen. Hier zou je je kwasten makkelijker mee kunnen schoonmaken. Ik ben heel benieuwd naar alle drie de producten, dus reviews kun je zeker verwachten binnenkort!

Ben jij toevallig ook naar dit event geweest, of zou je er volgend jaar heen willen?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog