Ilovetea – personalitea

Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje in de brievenbus. Bij Nina had ik de winactie van Ilovetea gewonnen. Daardoor mocht ik zelf mijn eigen thee samenstellen in de webshop van Ilovetea. Super leuk, want ik win eigenlijk nooit iets én ik ben een groot thee-fan. Ik heb mijn eigen thee samengesteld en al een paar keer gedronken. Vandaag wil ik je de thee die ik ontvangen heb, laten zien. Benieuwd?

Als eerste wil ik de meiden van Ilovetea complimenten geven over de verpakking. De thee komt in een heel netjes, plat, kartonnen doosje. In het doosje zitten schuimpjes, zodat het theezakje niet stuk kan gaan. Ook zit er een leuk persoonlijk kaartje in van de meiden van Ilovetea wat je op de foto hier onder kunt zien. Het zakje waar de thee in zit ziet er ook erg leuk uit.

Op de flyer hierboven kun je zien hoe het concept van personalitea werkt. Je stelt je eigen thee samen door twee simpele stappen te doorlopen. Als eerste kies je een basisthee. Een aantal basissen waaruit je kunt kiezen zijn rooibos, witte of groene thee. Daarna kies je één of meerdere smaakjes om je thee persoonlijker en natuurlijk lekkerder te maken. Bijvoorbeeld bosvruchten, appel, gember enzovoorts. Het samenstellen van je eigen thee is dus heel simpel, want de meiden van Ilovetea doen daarna de rest en maken jouw persoonlijke thee. Naast dat het concept heel leuk en makkelijk is, vind ik de naam ook erg leuk en origineel bedacht.

Hierboven zie je de thee die ik samengesteld heb. Omdat er aardig wat keus was, heb ik wel even na moeten denken totdat ik een keuze kon maken. Er waren namelijk zo veel lekker combinaties mogelijk! Uiteindelijk koos ik als basisthee een witte thee en als smaakjes bloemenweelde en aroniabes. Toen ik de thee binnen kreeg, probeerde ik hem gelijk uit. De thee rook in het zakje al erg lekker, maar was als thee nog lekkerder dan ik had verwacht. Ik moet zeggen dat ik stiekem best een beetje trots ben op mijn lekkere, zelfbedachte combinatie!

Ik vind het concept van de personalitea erg leuk. Vooral als je van thee houdt en eens graag zelf je thee samen zou willen stellen is dit geweldig. De uitvoering van het concept is goed, de thee is lekker en het is eens wat anders dan een simpel doosje thee uit de supermarkt. Ja, ik ben fan! Je eigen personalitea heb je al vanaf 3,75 en is verkrijgbaar via de webshop van Ilovetea. Daar komen volgens mij nog wel verzendkosten bovenop.

Kende jij dit concept al?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog