I Heart Makeup – blushing hearts

Toen ik sinterklaas cadeautjes aan het shoppen was bij Kruidvat, kwam ik een schap tegen met wat producten van het merk I Heart Makeup. Aangezien ik al goede ervaringen had met het #selfie palette en goede verhalen hoorde over de andere producten, besloot ik even te blijven staan en de producten te bekijken. Deze producten zitten, volgens mij, niet in het vaste assortiment van Kruidvat en ik mocht voor mezelf ook wel een klein cadeautje kopen, toch? Uiteindelijk koos ik een blushing hearts uit en nam deze mee naar de kassa. Vandaag wil ik je mijn mening geven over deze blush. Benieuwd?

Ik moet eerlijk toegeven dat het product vooral mijn aandacht trok door de geweldige verpakking. De blush zit in een knalroze, kartonnen doosje met zwierige, glanzende letters. Het doosje van de blush zelf heeft de vorm van een hartje en heeft dezelfde roze kleur en dezelfde zwierige letters. De onderkant van het doosje is goudkleurig. De verpakking doet me enorm denken aan de sweathearts blush van Too Faced. Het kan bijna niet niet gekopieerd zijn, maar dat vind ik niet zo erg. Ik vind het gewoon een hele leuke verpakking, gekopieerd of niet.

Er waren bij Kruidvat twee verschillende tinten blush verkrijgbaar. Een peachy variant en de roze variant die ik heb met de leuke naam: candy queen of hearts. Ook was er nog een highlighter variant verkrijgbaar met dezelfde leuke verpakking.

IMG_8020m

Hierboven kun je de swatch van deze leuke blush zien. De blush is opgedeeld in drie delen, een roze tint, een zalmroze tint en een peachy tint. Van links naar rechts zie je de roze tint die helemaal links zit, de middelste tint, de meest rechtse peachy tint en als laatste de drie tinten gemengd. Je kunt het product dus op verschillende manieren gebruiken. Je kunt één kleur pakken en die als blush gebruiken, maar je kunt ook je kwast door het hele hartje halen, waardoor je alle drie de kleuren als blush gebruikt. Zoals je kunt zien hebben alle drie de tinten een subtiele shimmer en dekken ze subtiel, maar goed genoeg omdat je ze makkelijk op kunt bouwen en daardoor feller of opvallender kunt maken.

Hierboven kun je de blush op mijn wangen zien. Links zie je mijn huid zonder blush en rechts zie je mijn huid met de blush. Ik draag hier alle drie de kleuren samen, omdat ik de kleuren in combinatie met elkaar het mooiste vind. Ik vind de kleur die de blush afgeeft erg mooi. De blush dekt goed en is makkelijk op te bouwen. Ook vind ik de subtiele shimmer erg mooi, je hebt met deze blush geen highlighter meer nodig.

Ik vind de blushing hearts van I Love Makeup enorm leuk. Naast de prachtige verpakking is het product zelf ook erg mooi. De kleur is mooi en de dekking is goed. Daarnaast maakt de subtiele shimmer de blush nog net ietsjes mooier. Ook de prijs maakt het geheel een fijne blush. Deze blush kost namelijk 6,99. Ik heb mijn exemplaar bij Kruidvat gekocht, maar ik weet niet zeker of ze daar nog verkrijgbaar zijn. Wel is I Heart Makeup verkrijgbaar via verschillende webshops.

Wat vind jij van de verpakking van deze blush?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog