December tag

Een tijdje terug zag ik de december tag voorbij komen bij Vera. December is altijd een hele gezellige, feestelijke maar vaak ook een drukke maand, dus ik vind het niet gek dat december z’n eigen tag heeft gekregen. Ik vond de tag zo leuk, dat ik hem vandaag voor je invul. Benieuwd?

Wat vind je het leukste aan de maand december?
De gezelligheid. Door alle feestelijke dagen in december zie ik mijn familie extra vaak en dat vind ik enorm leuk. Dit omdat ik mijn familie normaal niet zo vaak zie doordat ze niet om de hoek wonen. Ook alle lampjes die door de stad en bij de huizen hangen vind ik zo’n leuke sfeer geven.

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
Ik heb niet echt een speciale parfum die ik alleen met de feestdagen draag, maar ik denk dat ik dit jaar la petite robe noir ga dragen van Guerlain. Dit is een enorm lekkere geur die iets zwaarder is maar toch ook fruitig is.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
1. Mijn lipbalm van Carmex. Deze werkt perfect tegen droge lippen.
2. Een heerlijke bubble bar van Lush zoals peeping santa
3. Een fijne scrub, bijvoorbeeld die van Kneipp

Wat is je favoriete winterdrankje?
Een warme chocolademelk met slagroom. Zodra ik overal lampjes zie en het buiten echt koud gaat worden, krijg ik altijd spontaan zin in een warme chocolademelk met veel slagroom.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Zonder twijfel Love Actually. Ik heb hem meerdere keren gezien en hij blijft leuk. Dit hoewel ik tegenwoordig precies weet wat er wanneer gaat gebeuren, oeps.

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Ik snoep niet meer dan normaal rond deze tijd heb ik het idee, maar rond kerst kan ik wel enorm genieten van die chocolade kerstkransjes.

Wat is je ultieme kerstlook?
Berry lippen en een goudkleurige ooglook met een goede, zwarte eyeliner en veel mascara.

Wat is je favoriete kerstnummer?
Ik kan heel erg genieten van alle bekende kerstnummers maar als ik er één moet kiezen is het toch een hele andere: shake up christmas van Train. Deze kan ik uren achter elkaar luisteren zonder hem zat te worden. Het is ook gewoon zo’n lekker vrolijk nummer.

Wat zijn je goede voornemens voor 2016?
Ik doe eigenlijk nooit aan goede voornemens. Als ik graag iets wil hoef ik daar van mezelf niet pas mee te beginnen aan het begin van het nieuwe jaar, maar gewoon wanneer ik denk: dit wil ik en dit ga ik doen. Voor mij werkt dat gewoon fijner en beter.

Wat vind jij zo gezellig aan de maand december?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog