MAC – lipstick Rebel

Als je A Beauty Day al wat langer volgt, is het je misschien wel opgevallen dat ik een groot fan ben van MAC. MAC heeft in mijn ogen enorm veel fijne en mooie producten, waaronder hun lipsticks die in enorm veel kleuren verkrijgbaar zijn. Voor sinterklaas kreeg ik een MAC lipstick die ik aan mijn (nog) bescheiden MAC-lipstick-collectie kon toevoegen. De kleur die ik kreeg is de prachtige Rebel. Ik heb hem nu meerdere keren gedragen en vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

Net zoals (bijna) alle MAC lipsticks zit ook Rebel in een zwart kartonnen doosje met witte letters. Het kartonnen doosje ziet er niet heel erg bijzonder uit, maar zorgt er wel voor dat het product er luxe en chique uitziet. De lipstickhuls zelf is zwart met hele minuscule glittertjes en wat zilveren details. Ook heeft de huls van Rebel de welbekende vorm van MAC. Ik vind de verpakking van de MAC lipsticks er altijd erg chique en luxe uitzien.

Volgens MAC hebben hun lipsticks een volle crèmetextuur waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen bij het aanbrengen. De lipstick werkt verzorgend en heeft een mooie subtiele glans. Rebel heeft een satin finish, wat inhoudt dat Rebel goed dekt. Een satin finish lijkt op een matte finish, maar heeft iets meer glans en is minder uitdrogend.

Hierboven kun je zien hoe Rebel er op mijn lippen uitziet. Rebel dekt enorm goed en heeft een subtiele glans. Als je de lipstick afhapt op een tissue, is de wat satijnen finish duidelijker te zien en glanst de lipstick wat minder. Ik vind de kleur onwijs gaaf en de subtiele glans past er ook goed bij.  Ook smeert Rebel prettig uit. De lipstick zit heel fijn op mijn lippen en droogt deze zeker niet uit.

Rebel blijft voor mijn doen goed zitten. Een ochtend/middag overleeft ie makkelijk. Het ligt er wel aan wat je eet. Van vettige dingen vervaagt ie vrij snel, maar een kleine maaltijd overleeft ie wel. Rebel trekt daarnaast een beetje in je lippen, waardoor de kleur subtiel vervaagt en er niet alleen maar harde lijnen overblijven aan het einde van de dag.

Ik ben helemaal in mijn nopjes met Rebel. Ik vind de kleur heel erg bijzonder en gaaf, waardoor ik hem de laatste tijd vaak draag. Hij zit fijn op mijn lippen en blijft aardig lang zitten. Ik ben fan! De lipsticks van MAC kosten 19,50 per stuk. Dat is even slikken, vooral als je weet dat ze eerst 18 euro waren, maar Rebel is het dubbel en dwars waard.

Wat vind jij van zo’n kleur als Rebel?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog