Nivea – men sensitive aftershave balsem

Vrijwel iedere dag gebruik ik een primer onder mijn make-up zodat mijn make-up de hele dag op z’n plek blijft. Ik heb al een aantal verschillende primers gebruikt, de een was wel fijn en met de ander merkte ik vrijwel geen verschil. Laatst zag ik bij Nikkie Tutorials dat zij een aftershave balsem van Nivea gebruikte als primer. Ook las ik verschillende reviews waaruit bleek dat dit een soort wondermiddeltje zou zijn. Dat moest ik natuurlijk ook proberen! Zo gezegd, zo gedaan en ik rekende de sensitive aftershave balsem van Nivea af. Vandaag wil ik je mijn mening geven over deze aftershave balsem als primer. Benieuwd?

De balsem/primer zit in een groot flesje wat gemaakt is van keramiek. Het flesje is wit met wat donkerblauwe en groende details. Het ziet er strak en mannelijk uit. Doordat de fles niet van plastic is, kun je er niet in knijpen. Hierdoor kun je niet heel gemakkelijk doseren en is de fles wat onhandig. Wel vind ik het er hierdoor luxe uitzien. Het flesje heeft daarnaast wel een plastic draaidop die prima werkt.

Er zijn twee verschillende varianten van deze aftershave balsem verkrijgbaar. Een gewone variant en degene die ik heb: de sensitive variant. Deze bevat geen alcohol en is dus milder voor je huid.

Ik was bang dat de “mannelijke” geur van de balsem erg opvallend zou zijn en zou blijven hangen. Gelukkig is dit niet het geval. De balsem heeft wel een mannelijke geur die je ruikt zodra je het product op je gezicht smeert, maar deze geur vervliegt snel. Hierdoor heb ik geen “last” van de geur en ruik ik niet de hele dag naar man. Ook heb je enorm weinig product nodig per keer. Het product is vrij vloeibaar en smeert daardoor heel makkelijk uit. Een paar druppels zijn dan ook echt genoeg om je hele gezicht mee te kunnen primen.

Ik heb het product meerdere keren gebruikt en ik moet eerlijk zeggen dat het product wel degelijk werkt. Mijn make-up blijft echt goed zitten als ik deze balsem eronder draag en ziet er mooi uit. Wel merk ik dat de primer iets minder goed werkt bij mijn neus. Deze wordt door de dag heen wat vettig en daar is mijn make-up er dan ook het snelst af. Dat vind ik jammer, want ik heb het idee dat ik daar met mijn primer van P2 minder last van heb.

Ik ben erg tevreden over de aftershave balsem van Nivea. Het product werkt makkelijk, je hebt per keer maar een klein beetje nodig en de balsem zorgt er ook echt voor dat mijn make-up goed blijft zitten. Helaas wordt mijn neus gedurende de dag nog wel een beetje vettig, waardoor mijn make-up aan het einde van de dag daar wel bijna weg is. Het product werkt echt als een goede primer, maar of het echt een wondermiddeltje is, dat weet ik niet zo goed. Een fles aftershave balsem van Nivea kost 7,49 per 100 ml.

Zou jij dit product als primer gebruiken?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog