Kiko – moon dust face powder

Laatst liet ik je al mijn eerste Kiko producten zien: de ultra glossy stylo lipstick en de smart lipstick. Over beide producten was ik enorm enthousiast. Toen ik in de winkel stond, twijfelde ik over de moon dust face powder uit de kerstcollectie van Kiko. Ik besloot om er nog even over na te denken en aan het eind van de dag terug te gaan als ik het product nog steeds wilde. Dit was het geval, maar helaas was de rozige tint, die ik in eerste instantie wilde, op. Ik vroeg aan de verkoopster of ze die toevallig nog had, maar zij had helaas geen zin/tijd om dit voor mij op te zoeken. Omdat ik het product toch erg mooi vond, besloot ik voor de warmere, bruinige tint te gaan. Gelukkig maar, want ik ben helemaal fan. Vandaag wil ik je daarom de moon dust face powder van Kiko laten zien. Benieuwd?

Het product zit in een kartonnen, rood, glanzend doosje met een mooi patroontje en witte letters. Het doosje zelf is ook erg mooi. Deze heeft dezelfde rode kleur en een hele bijzondere geometrische vorm die me een beetje doet denken aan de vorm van een diamant. Het logo van Kiko staat op de deksel gedrukt samen met een afbeelding van sterren. Ik vind het product er heel bijzonder en chique uitzien.

Volgens Kiko kun je deze baked highlighter-blush gebruiken om je teint te highlighten en te verwarmen. De gebakken formule benadrukt de puurheid van de kleur en zorgt voor een egale, stralende finish. De textuur is subtiel, licht en voelt zijdezacht aan. De verpakking van de moon dust face powder is geheel in stijl van de collectie Cosmic Starlets. Het doosje heeft een geometrische vorm en een spiegeltje aan de binnenkant. Hierdoor is het volgens Kiko een romantisch en vrouwelijk accessoire om jezelf of iemand anders cadeau te doen.

Naast de buitenkant van het doosje is ook de binnenkant prachtig. In de deksel zit een spiegeltje en de poeder zelf heeft een bijzonder patroon waarin meerdere kleuren door elkaar heen lopen. Het is echt een plaatje om naar te kijken.

De moon dust face powder is in twee verschillende tinten verkrijgbaar. Ik wilde in eerste instantie graag de rozige variant, omdat koele kleuren me vaak goed staan, maar omdat deze op was kocht ik de kleur 02 fairy mauve. Hier kun je de kleur en de glans in het doosje goed zien.

Hierboven kun je de swatch van het product op mijn arm zien. Zoals je kunt zien komt de glans die je in het doosje al ziet goed terug. Ik snap wel waarom Kiko dit product een highlighter-blush noemt. De poeder dekt namelijk als een blush, maar heeft een beetje de glans van een highlighter. Ik vind hem hier in ieder geval al erg mooi.

Hier kun je fairy mauve op mijn wangen zien. Ik had mijn camera niet mee naar mijn studentenkamer, dus ik heb een foto gemaakt met mijn iPhone. Vandaar de wat mindere kwaliteit. Ik was bang dat fairy mauve te oranje voor mij zou zijn, maar dit is niet het geval. Ik vind hem juist erg mooi! Precies zoals Kiko al zei, verwarmt deze kleur je teint.

Ik ben helemaal fan van de moon dust face powder van Kiko. Het product zit in een prachtig en bijzonder doosje. Het product ziet er niet alleen leuk uit, de kleur fairy mauve is prachtig en het effect ook. Dit product heeft namelijk de goede dekking van een blush, met de glans van een highlighter. Ik vind het in ieder geval een heel erg geslaagd product voor dit najaar. De moon dust face powder behoort tot de cosmic starlets collectie van Kiko en kost 13,90.

Vind jij de verpakking ook zo mooi?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog