Essence – merry berry nail polish

Toen ik de persfoto’s van de merry berry collectie van Essence zag, was ik gelijk enthousiast. Er zaten leuke producten tussen die ik maar wat graag aan mijn collectie wilde toevoegen. Toen ik vorige week “voor de zekerheid” de Kruidvat even in liep om te checken of de collectie er al was, werd ik blij verrast. De collectie lag in de winkel en alle producten waren er nog. Het was maar goed dat ik er op tijd bij was, want van de meeste producten waren maar 3 of 4 stuks verkrijgbaar. Eén van de producten die ik kocht is een nail polish. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

De nail polish uit de merry berry collectie zit in een super leuk flesje. Het flesje zelf is rond en de dop is een goudkleurig bolletje. Deze verpakking doet me enorm denken aan de lakjes van Dior van vorig jaar, maar dat maakt het niet minder leuk. Het lakje heeft een breed kwastje, wat prettig lakt. Ook is het gouden bolletje makkelijk vast te houden tijdens het lakken.

Volgens Essence houden deze glossy lakjes lang en dekken ze perfect. De flacons hebben een elegante gouden dop die ze extra aantrekkelijk maakt. Ik ben het helemaal eens met Essence dat de leuke verpakking de lakjes extra aantrekkelijk maakt. Ze zien er namelijk zo leuk en feestelijk uit!

Er waren drie verschillende kleuren verkrijgbaar en een glittertopcoat met gouden stukjes. Ik koos voor 04 red rocks. Dit is een rode tint met een ietswat rozige ondertoon. In het potje vond ik hem er al erg leuk uitzien en daarom hoopte ik dat ie er ook zo mooi uit zou zien op mijn nagels.

Hierboven kun je de lak op mijn nagels zien. Ik vind de kleur erg gaaf! Het is echt een mooie kerstkleur. Ik draag hier twee laagjes van 04 red rocks en zoals je kunt zien dekt ie daardoor goed. De kleur heeft een mooie, glanzende finish en ik snap daardoor gelijk waarom Essence de finish glossy noemt. Wat me verbaasde, was de snelle droogtijd die dit lakje heeft. Ik bracht een dunne laag aan en deze was naar mijn idee echt snel droog. Dat vind ik een groot pluspunt! De nagellak bleef bij mij ongeveer 2 tot 3 dagen perfect op z’n plek zitten. Niet enorm lang voor mijn doen, maar wel echt prima.

Ik vind de nail polish uit de merry berry collectie van Essence leuk. Ik koos voor de kleur 04 red rocks. Deze kleur vind ik persoonlijk erg mooi. De tint dekt goed, heeft een mooie, glanzende finish en blijft prima zitten. Wat het allemaal nog ietsjes leuker maakt is de prijs. Dit lakje kost namelijk maar 1,99. Helaas maakt dit lakje wel onderdeel uit van een limited edition, dus je moet er snel bij zijn wil je dit lakje nog kunnen bemachtigen.

Wat vind jij van zo’n kleurtje?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog