Moody monday #7

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol colleges en een berg werk. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 7 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Benieuwd?

Sarah Rebecca – Mijn top 10 onuitstaanbare kleding ergernissen
Dit artikel wil ik met je delen omdat ik hem zo enorm herkenbaar vind. In dit artikel vertelt Sarah over haar kleding ergernissen en ik kan me hier helemaal in vinden. Je broekspijp die iedere keer gedraaid zit of je capuchon die altijd binnenste buiten zit, no thanks.

Choupchoup – Bomb cosmetics: Shiny happy purple candle
Dit artikel wil ik met je delen omdat ik afgelopen zomer met deze geurkaars in mijn handen stond en hem toen niet kocht. Nu heb ik er een beetje spijt van, want hij rook enorm lekker én ziet er super schattig uit.

Daily Breakfast – De leukste kerst films op Netflix
Nu Sinterklaas weer terug is naar Spanje, staat Kerstmis alweer bijna voor de deur. De perfecte tijd om je kersttrui uit de kast te halen, de hele dag kerstliedjes te draaien en natuurlijk kerstfilms te kijken. In dit artikel van Kimberley staan leuke kerstfilms op een rijtje. Ik kende ze nog niet allemaal, dus ik ga ze zeker kijken deze maand.

Eline Boot – Louboutin Zoulou Velvet matte lipstick
Als er iemand gevoelig is voor mooie verpakkingen, dan ben ik het wel. Ik kan er niets aan doen, echt niet. Vandaar dat ik dit artikel van Eline met je wil delen. Ze heeft een review geschreven over een lipstick van Louboutin die echt de meest prachtige huls heeft. Het is dat ie enorm duur is, anders was ie gelijk in mijn virtuele boodschappenmandje beland…

Ben jij ook zo gevoelig voor mooie verpakkingen?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog