Mijn Sinterklaas cadeautjes

Gisteren vierde ik samen met mijn familie en mijn vriend Sinterklaas. We hadden lootjes getrokken en maakten voor elkaar een surprise en een gedicht. Van tevoren aten we gezellig met elkaar en had ik als toetje deze pepernoten tiramisu gemaakt. Die overigens enorm lekker was. Het was enorm gezellig en vandaag wil ik je laten zien wat ik allemaal heb gekregen met Sinterklaas. Benieuwd?

Ik had een surprise gemaakt voor mijn moeder en mijn broertje had er eentje gemaakt voor mij. Van hem kreeg ik een aantal hele leuke cadeautjes. Omdat ik sinds kort op mezelf woon, wilde ik graag een kookboek om meer inspiratie op te kunnen doen voor het avondeten. Van mijn broertje kreeg ik daarom twee hele leuke boeken. Als eerste het boek elke dag lekker eten en als tweede een boekje met handige tips: ABC van het koken. Dat koken moet nu helemaal goed komen!

Ook kreeg ik een hele lekkere chocoladeletter en twee bakjes met ice en tropical fruit drops van hem omdat ik die zo lekker vind. Jum!

Naast de surprises die we voor elkaar gemaakt hadden, kregen we nog wat leuke cadeautjes. Zo kreeg ik een Philips living color lamp voor op mijn studentenkamer. Deze lamp kun je in verschillende kleuren instellen, waardoor je een gezellige sfeer kunt creëren. Ook kreeg ik een hele lekkere, luxe chocoladeletter van een chocoladewinkeltje bij ons in de buurt. Daarnaast kreeg ik ook de prachtige lipstick Rebel van MAC die al een tijdje op mijn wishlist stond en last but not least kreeg ik nog wat geld om te besteden bij Ikea, om mijn studentenkamer compleet mee te maken. Ik ben dus enorm verwend gisteren!

Heb jij Sinterklaas gevierd en wat heb jij gekregen?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog