MAC – Faux lipstick

MAC is denk ik wel mijn favoriete merk. Naast de geweldige producten en kwaliteit die MAC vaak heeft, zijn de prijzen nog te doen vergeleken met de “echte” dure merken. MAC heeft onwijs veel keus. Zo ook met lipsticks. De lipsticks van MAC vind ik prachtig en daarom wil ik je vandaag één van mijn favorieten laten zien.

Bijna alle MAC lipstick hebben de welbekende kogel-achtige vorm, zijn zwart, hebben zilveren letters en een zilveren randje. Eigenlijk vrij simpel, maar het geeft mij echt zo’n chique gevoel. De kleur die ik je vandaag wil laten zien is Faux. Faux is een bruinige/rozige creamy tint. Dit soort kleurtjes zie ik de laatste tijd ook vaker. Faux heeft een satin finish. MAC lipsticks hebben verschillende finishes. Een Satin finish zorgt voor een goede dekking. Hij lijkt vaak een beetje mat, maar heeft toch wat glans.

De structuur van Faux is heel romig. Als een zachte boter. Daardoor glijdt ie over mijn lippen en droogt deze ook niet uit. Ik heb zelfs het idee dat ie ze een beetje voedt. Misschien heel gek, maar ik vind Faux ook erg lekker ruiken. Een beetje poederig en creamy.

Zoals je hierboven ziet dekt Faux onwijs goed. Ik vind het een prachtige kleur. Hij is mooi creamy en toch een beetje glanzend. Precies zoals de satin finish voorspelde. Faux blijft aardig goed op z’n plek. Wat drinken en een kleine maaltijd overleeft ie wel. Echt vettige dingen en veel eten waarschijnlijk niet. Het is namelijk geen stain. Hij trekt wel een beetje in je lippen, maar niet helemaal.

Ik heb Faux begin dit jaar gekocht als lipstick voor mijn eindexamen gala. Faux paste perfect bij mijn look en maakt ook nu nog vele van mijn looks af. Hij past namelijk bij zo onwijs veel! Ik ben echt blij met Faux. Faux is vrij naturel, maar toch ook wel weer speciaal. Hij blijft goed zitten en is goed gepigmenteerd. De lipsticks van MAC kosten 19 euro.

Heb jij een lipstick van MAC, welke?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog