35 days of lipstick – week 4

Een tijdje terug besloot ik al mijn lipsticks eens bij elkaar te leggen. Ik nam ze mee vanuit mijn studentenkamer en legde ze bij de lipsticks die ik thuis bij mijn ouders had liggen. Heel eerlijk? Het waren er behoorlijk wat meer dan ik had verwacht. Aan de ene kant is het misschien overdreven om zo veel lipsticks te hebben, maar aan de andere kant hou ik enorm van lipsticks en draag ik ze echt met plezier. Toch merk ik dat ik door de hoeveelheid sommige van mijn lipsticks vergeet. Zonde, want er zitten zo veel mooie tussen! Vandaar dat ik heb besloten om 35 dagen, ofwel 5 weken, lang iedere dag een andere lipstick te dragen. Vandaag laat ik je zien welke lipsticks ik in de vierde week droeg. Benieuwd?

Dag 22 – Manhattan burgundy kiss
Deze lipstick, eigenlijk is het een lip lacquer, heb ik nog niet zo heel lang. Wel vind ik het een hele gave kleur doordat hij een mooie, donkere, berry tint heeft. Deze matte lip lacquer heb ik nog niet veel gedragen, maar ik denk dat ik hem er in het najaar een stuk vaker bij pak! Hier komt binnenkort een review van online!

Dag 23 – Chanel rose dentelle 
Dit is denk ik mijn duurste lipstick: rose dentelle van Chanel. Een hele mooie, natuurlijke tint die enorm prettig op je lippen zit. Deze lipstick draag ik daarom ook erg vaak. Hier kun je mijn review lezen van deze lipstick.

Dag 24 – Catrice all that she wants
Een budgetlipstick die ik geweldig vind: all that she wants van Catrice. De kleur is bijzonder, de lipstick zit fijn én is niet binnen een paar minuten versleten. Ja, deze lipstick pak ik er vaak bij.

Dag 25 – Maybelline on and on pink
Deze lipstick draag ik eigenlijk niet zo vaak. Het is namelijk een vrij opvallende tint die echt bij je look moet passen. Toch vind ik hem wel heel erg gaaf en vind ik dat ik hem er gewoon vaker bij moet pakken.

Dag 26 – MAC lickable
Ja, ik pakte lickable er weer eens bij! Een hele mooie, felle lipstick van MAC die ik perfect vind voor in de zomer. Deze draag ik dan enorm graag. Hier kun je mijn review ervan lezen.

Dag 27 – Rimmel celestial
Deze kleur vind ik zo leuk omdat hij bij heel veel looks past. Dit is dan ook een lipstick die ik regelmatig draag. Hier lees je mijn review van celestial.

Dag 28 – Trend it up 020
Deze lipstick kocht ik een keer in Duitsland op de gok. Hoewel ik dat eigenlijk nooit doe, was het een hele goede gok. Deze lipstick vind ik echt prachtig en draag ik heel vaak. Hier kun je meer lezen over deze lipstick.

Omdat ik soms ook make-up vrije dagen heb, wil ik er wel even bij zeggen dat dit niet de lipsticks zijn die ik letterlijk afgelopen week heb gedragen. Zo heb ik in mijn eerste week de derde dag geen make-up gedragen. Ik laat je vandaag dus gewoon de vierde zeven lipsticks zien die ik droeg. De dagen dat ik geen lipstick draag, tel ik niet mee. Zo heb ik aan het eind precies 35 dagen lipstick gedragen. Volgende week kun je de laatste 7 lipsticks zien die ik droeg! Benieuwd naar de lipsticks van week 1? Die kun je hier vinden. Hier vindt je de lipsticks die ik in week 2 droeg en hier die van week drie.

Welke lipsticks draag jij vaak?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog